• 5.

    לכותב אין מושג בשוקולד (ל''ת)

    שוקולטייר, 28/08/10 21:44

  • 4.

    לפונדנט יש טעם חזק של ביצים!!!

    ניסיתי, 20/02/10 09:32

    לא אמורה להיות אבקת אפייה במתכון?
    אפיתי 17 דקות - יצאה עוגת שוקולד רגילה עם טעם חזק של ביצים. הפנדנט מצא את עצמו בזבל!!!

    • אפית את כל העסק יותר מדי

      איתי, 27/02/10 17:45

      בפנים - זה צריך להישאר נוזלי לגמרי.
      אחרת - יוצאת סתם עוגה רגילה ויבשה

  • 3.

    מה זה חלב דחוס (ל''ת)

    ?, 14/02/10 21:57

    • חלב מרוכז ממותק (ל''ת)

      אור, 15/02/10 18:51

  • 2.

    כתבה נהדרת. נהנתי מכל מילה (ל''ת)

    הילה, 14/02/10 13:45

  • 1.

    פונדנט זה לא נוזלי זה נמס... (ל''ת)

    ענבל, 14/02/10 11:25