• 4.

    כל הכבוד למני פאר

    טרופית ענבית, 13/02/10 09:11

    על המקצועיות וחוסר הפלצנות שלו.

  • 3.

    לניר צוק יבוא יום ותכשיר את המסעדות שלך ............

    רפול, 12/02/10 14:03

    ואז תגלה איזה צבור לקוחות הפסדת עד אותו רגע .כן וגם תגלה פתאם איזה כיף זה לעצור את הפעילות בשבת.
    תבדוק עם מסעדנים שעשו זאת ןתופתע

  • 2.

    יין כשר

    zev, 12/02/10 11:23

    תודה לך מני פאר כתבה מענינת אינפורמטיבית ונכונה.מן הראוי להוסיף שבכלל אין לנו בכלל מה להתבייש ביינות הכשרים המופרים בארץ .ישנם יינות מעולים במחירים סבירים המיוצאים לחול ומסיבות שונות שאינן קשורות לאיכות קשה למצא אותם בחנויות בארץ הסיבות ידועות ואין ברצוני להעלותן על הכתב יינות טפרברג ולמשל כנען 2000 שבקלות אפשר למצא אותן בחול ובארץ קשה מאוד רק במקומות ספורים וחבל כי היין הכשר הוא באמת טוב .רק צריך לשמור שהרבנות לא תבוא עם איזה חומרות חדשות

  • 1.

    ''לא נפסול יין טוב כי הוא כשר''

    אלי, 12/02/10 10:55

    הלוואי שבישראל היתה גישה כזאת.

    אצלנו כשמבקר מסעדות מגיעה למסעדה שמעזה להיות כשרה הוא מתחיל בתלונות על כפיה דתית ומחפש פגמים.