• 5.

    מה זה בוק צוי? (ל''ת)

    כמי, 10/07/10 13:13

    • בוק צ'וי או פאק-צ'וי

      יעקוביאן, 10/07/10 16:16

      הואר סוג של ירק אסייתי המזכיר כרוב במראהו, טעמו יכול להזכיר לפת.

  • 4.

    מריח כמו הוטל מונטיפיורי

    מאיה, 16/02/10 14:47

    ייאמר לזכותם שהאוכל ממש לא רע. וחבל, כי הם היו יכולים לקבל אזכור במדור, לו רק היו יוצאים בני אדם ומסרבים בנימוס לבקשת המתכון. אבל מי צריך אותם כשיש לנו את שרי המלכההה

  • 3.

    מי, מי העז להגיד ''פלצנות''?

    דוד /פאריז, 13/02/10 21:44

    ''...תערובת התבלינים הזו לעוף מוסיפה לתפריט הרגיל גיוון זר ומסעיר. אנחנו מתגרים מטעמים חדשים, כי הם גורמים לנו ריגוש. '' וכד' בזה ציטוטים מליציים לרוב.
    מתכונים טובים, מאכל טעים למה, למה צריך להוסיף גרפומניה מיותרת? רק בכדי למלא שטח?

    • דוד - לך תביא לי חומוס

      פלצן, 14/02/10 16:06

      ותשאיר מדורי אוכל בכלל ואת מדורה של שרי אנסקי בפרט לחובבי אוכל ותרבות אוכל שלא נלחצים ממילים מסובכות

  • 2.

    לבקש מתכון משף זו חוצפה מאין כמותה. הבן אדם מתפרנס מזה (ל''ת)

    וזכותו לא לתת., 13/02/10 20:39

    • לא נותנים מתכונים

      חני, 13/02/10 22:28

      תמיד אפשר להגיד לא נותנים מתכונים כמו שנכתב בכתבה

  • 1.

    עוף

    סוזאבי, 13/02/10 18:06

    ניסיתי.מעולה.תןדה
    סוזאבי