• 6.

    פילה

    יוסי, 07/02/10 20:45

    מי שכותב על פילה שיש לו ''טעם בשרי עז'' לא יכול להיות מבקר מסעדות.נקודה.

  • 5.

    ''שההורים מגיעים'' כאילו אין מאות אלפי צעירים בארץ הזו שמקפידים על כשרות

    אסף, 07/02/10 20:12

    צאו מהבועה חילונים!

  • 4.

    ללכת למסעדה כשרה זה כמו ללכת לזונה שעברה שינוי מין

    חמצמץ, 07/02/10 18:03

    ההבדל הוא שהזונות מהסוג הזה בדרך כלל זולות יותר ומסעדה כשרה יקרה יותר

  • 3.

    כדאי שתתעדכן במגוון המסעדות הכשרות והטובות בעיר

    מיכל, 07/02/10 13:50

    ומה עם לילית, ברונו,פביאנה, 2C, הקומה למעלה במלון קרלטון בעזריאלי, גושן, מיתוס, ועוד כמה שאני לא זוכרת? נכון שהמגוון נמוך יותר אך ההיצע השתפר פלאים ומסעדה של מלון היא כבר לא פסגת הקולינריה הכשרה.

  • 2.

    אכלתי שם וזו מסעדה מדהימה. האוכל מאד טעים. (ל''ת)

    חנה, 07/02/10 12:53

  • 1.

    פילה בקר

    בוזון, 07/02/10 11:47

    ''הפילה מכהן כאדון הבלתי מעורער של נתחי הבשר האנינים. נתח בעל טעם בשרי עז''

    נו באמת...

    כול חובב בשר מתחיל יודע שנתח הפילה הוא נתח אנמי חסר טעם שמקבל טעמים בעיקר מרטבים המלווים אותו. הוא אולי הנתח האחרון שראוי להיות מכונה ''בעל טעם בשרי עז''