• 10.

    מרציפן וקליסונים

    רינת רחמים, 05/02/15 14:22

    הילה ושרי פשוט נהדרות....אתן עובדות נפלא דברים שתמיד אהבתי מאוד( ליצור לא רק לאכול) חן חן

    IP: 46.19.85.39דווח על תגובה זו

  • 9.

    הילה המדהימה ושרי הקוסמת

    מרים, 01/02/10 10:33

    ממש תענוג לקרא והתפעם הן מהתיאור של שרי וכמובן מנפלאות מעשי ידיה של הילה. מהכרות עם המשפחה, חש בה הרבה אמנים, כמעט כל בני הדור הצעיר כל אחד מפליא להקסים וליצור בתחומו. התחום של הילה הכי טעים...לחיך. של האחרים טעים ומהנה לעיניים.

    IP: 89.138.208.192דווח על תגובה זו

  • 8.

    הילקי ! הילקי ! הילקי !

    קונדסון מארץ הפיות, 31/01/10 18:13

    (את מלכה)

    IP: 93.173.61.64דווח על תגובה זו

  • 7.

    נסיכת ממלכת הממתקים

    אסף, 30/01/10 22:49

    שמחתי לראות כתבה שממחישה במקצת את מתיקותה של נסיכת הממתקים הקרפטית

    IP: 93.172.190.51דווח על תגובה זו

  • 6.

    Orange peels look like worms (ל''ת)

    YUCH!, 30/01/10 20:22


    IP: 205.188.116.77דווח על תגובה זו

  • 5.

    הילה עושה ניסים ונפלאות - נסו את נוגט הפיסטוקים-הל (ל''ת)

    גידי, 30/01/10 19:29


    IP: 79.177.16.81דווח על תגובה זו

  • 4.

    הספר שלך הגיע גם לארגנטינה

    אלי, 30/01/10 19:28

    שרי כתבת אחלה ספר.
    לשימורים וריבות זה התנ''ך שלי.
    כשפתחנו מסעדה בארגנטינה ידעתי שזה אחד הספרים שאני בטוח לוקח מהארץ.
    תודה.

    IP: 186.136.155.158דווח על תגובה זו

  • 3.

    אני מתה על אנשים שיש להם את פרובאנס בלב, אני, צנעא חקוקה

    ג'חרירה חריפאי, 30/01/10 17:43

    בליבי לנצח

    IP: 84.229.71.193דווח על תגובה זו

  • 2.

    זה לא מרציפן אלא סתם שקדים מעורבבים באבקת סוכר (ל''ת)

    ס''ט, 30/01/10 12:56


    IP: 79.182.123.52דווח על תגובה זו

  • 1.

    ואיך מצפים את קליפות התפוזים בשוקולד מריר? (ל''ת)

    שאלה, 30/01/10 10:49


    IP: 84.228.209.67דווח על תגובה זו