• 11.

    המדור הזה נהיה פתטי משבוע לשבוע. די כבר עם כל החברים המתים והגוססים (ל''ת)

    זה מדור אוכל, למען השם!, 24/01/10 12:42

  • 10.

    מרגשת

    סאקרה, 24/01/10 10:14

    רק את יכולה ללחלח את העינים בכתיבה על ..סלק.

    ואת סשקה פיינטוך הכנסת היום אל הנצח,
    כל מי שיבשל פסטה בסלק ופרג,ידליק עם הכירה גם נר לנשמתו.

  • 9.

    טור מצויין ומעניין

    קים, 23/01/10 21:22

    ממש נהניתי לקרוא!!

  • 8.

    בא לי לפרוסת לחם שחור עבה עם חמאה, לצד צלוחית קרפצ'יו סלק חי. (ל''ת)

    מתכונים מעניינים, 23/01/10 18:37

  • 7.

    דווקא די טרחני ומאולץ

    אפי, 23/01/10 16:34

    .

  • 6.

    אני אלרגית לפרג. יש אולי תחליף שאפשר להשתמש בו?

    הדס, 23/01/10 15:44

    חוצמזה שהטור נ-ה-ד-ר !!

  • 5.

    באוסטרליה הסלק הוא הירק הלאומי

    רון האוסטרלי, 23/01/10 15:21

    אפילו בתוך הלחמניה של ההמבורגר הם דוחפים פרוסת סלק מבושל.לא ייאמן.

  • 4.

    חוויאר מריאס

    אסתי, 23/01/10 14:48

    בזכות הציטוט ובזכות זה שנזכרתי אתמול במרק חורפי קליל שהרבה שנים לא עשיתי, עד שנזקקתי לרענון של אמא...
    בדר''כ כשכותבים על אוכל של חורף, מתכוונים לאוכל כבד יותר, שבושל הרבה זמן. וכו'.
    לנו בבית יש מרק קליל. פשוט. בכל המובנים. גם בטעם, גם בהכנה. סוג של מקרב לבבות טריפוליטאי.
    יצא לך לטעום פעם macarona giaria? אם את מכירה, אולי תכתבי לנו על ''אוכל חכם'' ?
    כי אין לי הגדרה טובה ''מאוכל חכם'' למרק הביתי הזה.
    שלא תתייאשי מלכתוב לנו על אוכל. ועלייך.

  • 3.

    יפה כ''כ

    צבי, 23/01/10 12:45

    אחד הטורים היפים שכתבת!
    ישר כח, לעולם אל תפסיקי לכתוב.

  • 2.

    שריל'ה, את נערה נצחית ומוכשרת. לעולם לא תזדקני (ל''ת)

    שכן לשעבר, 23/01/10 11:05

  • 1.

    כן התבגרת

    ירושלמית, 23/01/10 09:57

    הטור הכי טוב שלך שקראתי עד כה! נראה לי כי התבגרת ולא הזדקנת. העברת הרבה אהבה ברשימה הזאת עד אלי...הרבה שנים טובות אני מאחלת לך ושתהי פתוחה ליצירתיות האותנטית שלך.אז זה פשוט יזרום. אודי אשרי טעה:כל טור,אפילו על בישול, יכול להיות יצירה אותנטית הנוגעת באנשים.