• 13.

    הכנתי- עם 4 חב' פטריות ו-250 גרם גבינה צהובה קשה

    ר, 18/01/10 09:58

    יצא טעים מאוד
    תודה להדיי עפאים

  • 12.

    הכנתי- יצא טעים מאוד-אבל יש יותר מדי גבינה במתכון

    א, 17/01/10 22:17

    מספיק 250 גרם

  • 11.

    יופי

    קוראת רחוקה, 16/01/10 12:40

    לא מכירה את חיפה, אולם זהו סיפורם של מקומות רבים בהם מתחשבים במכוניות ולא בבני אדם. הרוח לא שורקת, האבטיח הקטן הפך למפלצת, הפטריות מגיעות בסלסלות וכו וכו. נהניתי לקרוא את הזכרונות ואת האהבה להורים.

  • 10.

    הכנתי בדיוק לפי המתכון והתאכזבתי.

    טבחית, 15/01/10 18:39

    המתכון נשמע מצויין. הכנתי בדיוק לפי ההוראות, בלי אילתורים. התוצאה מאכזבת...המאפה יוצא תפל (הוספתי מלח ופלפל ותועפות גבינה) וכבד (בגלל המקרונים).

    כדי שייצא פיקנטי (אולי), צריך לשפוך פנימה קילו גבינה מסוגים שונים. וזה יקר ולא משתלם.

    מומולץ לא להכין עם מקרוני, אלא אולי עם אטריות שטוחות. או עם משהו אחר.

    • גם אני הכנתי ויצא דווקא מעולה! (ל''ת)

      השתמשתי בגבינות ממש מסריחות והמון פטריות, 16/01/10 20:23

    • דווקא לי יצא מדהים...

      טעים לי, 17/01/10 13:13

      2 סלסילות שמפיניון, סלסילה פורטובלו, 250 גר' גאודה, 250 גר' בולגרית צאן לא מעודנת (ואז אין צורך להוסיף מלח).

  • 9.

    גם באוכל של זבאללו יש פטריות

    העיט, 15/01/10 15:23

    מדובר בסבארו הקורסת
    אלא שהפטריות שם זקוקות לטיפול רפואי

  • 8.

    הזכרת למי ששכחו, ולמי שלא ידעו, שפטריות לא גדלות בסלסלות ירוקות,,, (ל''ת)

    שירה טהורה,,,, 14/01/10 20:39

  • 7.

    ריח האורנים לאחר הגשם עדיין באפי,בחורשה שבדרך לאוני'

    חיפאית לשעבר, 14/01/10 19:22

    שמזמן כבר בנוייה שכונות שכונות. בשבת חורפית השכם בבוקר, הייתי נוסעת עם ההורים לחורשות שבאיזור, לטיול בוקר של אוויר צח וריח נפלא של אחרי הגשם, קוטפים ביחד אורניות בשרניות, אלו עם הספוג בתחתיתן (הרעילות בנויות כספרייה). זוכרת איך הייתי משוויצה בידיעת פרחי הארץ. בבית אמא נהגה להכין חביתת ענק עם פיטריות ובצל, לעתים מרק פטריות קרמי נפלא או שהייתה עושה בהם שימוש לצלי עוף בשר.פעם היו חורפים במדינה, שיער הילדות היה עשוי צמות,ג'ינס לבית הספר היו מגהצים ועל חולצת התלבושת האחידה היה מתנוסס בגאווה סמל משולש. מאז כמעט כולנו עזבנו את העיר, ששינת את פניה והביאה עלינו ראשי ערים תמוהים, החינוך קורס, החברה לא מתפקדת, הכל מושחת וערכי מוסר אבדו. מזל שיש ריח אוכל שמעלה זכרונות וחיוך.

  • 6.

    הןתק במיטבח

    עוזיאל לוסי, 14/01/10 18:49

    לדעתי אפשר להוסיף כמה פרוסות חצילימ מטוגנימ

  • 5.

    ריח של חורף

    חיפאית, 14/01/10 13:54

    קראתי ועלה בי ריח של חורף של ילדות בחיפה וגעגוע לגבעות שהיו בשכונות ולריח ההוא שבא עם המדים של בית הספר ועם המעיל הכחול

  • 4.

    קשה לי להעריך, נראה לכם שזה דל יחסית בקלוריות או משמין?

    יעלי, 14/01/10 13:06

    זה נראה ממש ממש טעים.

    • זה משמין (ל''ת)

      r, 18/01/10 09:58

  • 3.

    תענוג לקרוא , אהבתי (ל''ת)

    חיים, 14/01/10 11:51

  • 2.

    נראה כל כך טעים (ל''ת)

    אחת שרעבה, 14/01/10 09:50

  • 1.

    נראה ונשמע מעולה- בדיוק כזה מתכון חיפשתי

    אחת צמחונית, 14/01/10 09:37

    אפשר להכין בתבנית פיירקס ולוותר על ההיפוך, נכון?
    נגיד - חצי כמות?

    • בטח!!!

      החפיפניקית, 14/01/10 12:24

      כאחת שגם מאלתרת משאריות תעשי מה שבראש שלך. תוספות פיקנטיות מתקבלות בתאוות החיך... בהצלחה