• 6.

    בבקת תפוזים יצאה מזעזע!!!

    תפוזית מאוכזבת, 09/01/10 00:10

    איך שלא ניסיתי להנדס את התוצאה ולשפר, לא הצליח. לא מומלץ בכלל. ממש אכזבה לזרוק לזבל ככה עוגה שלמה.

  • 5.

    עוגת התפוזים - הכנתי אותה, ב-180 מעלות, 45 דקות בדיוק

    תפוזית, 08/01/10 15:44

    מעט נחרכה בקצוות.
    עדיין לא טעמתי, אז עדיין לא יכולה לתת דעה מלאה. אבל לפחות יכולה לומר 180 מעלות.

  • 4.

    איפה עוגת הגזר המובטחת? (ל''ת)

    בני, 08/01/10 14:52

    • המתכון של מיקי שמו זו עוגת הגזר, הם פשוט שכחו את הכותרת (ל''ת)

      סיגל, 08/01/10 16:06

  • 3.

    אפשר להחליף את דבש החרובים בדבש רגיל (ל''ת)

    טירונית בבישול, 08/01/10 13:35

  • 2.

    בבקה תפוזים - שאלה בנוגע לסירופ

    ארז, 08/01/10 11:45

    מה זה סירופ מצמצם לחצי?

    • הכוונה היא...

      אני, 09/01/10 00:26

      שאתה מבשל סירופ מכמויות שוות של מים וסוכר (לדוגמה: כוס מים+כוס סוכר),וממשיך לבשל אותו על אש קטנה עד שהסירופ מכיל חצי נפח התחלתי (חצי כוס סירופ נוזלי בדוגמה הנ''ל).

    • הסבר:

      הסבר, 10/01/10 11:26

      לחמם את הסירופ את שהןא מאבד חצי מנפחו (מצומצם לחצי)

  • 1.

    באיזה חום לאפות את העוגה של בן-עמי? עוגת התפוזים?

    תפוזית, 08/01/10 11:29

    לא כתוב בכמה מעלות אופים....