• 9.

    דודה גולייט גאים בך מאד

    ארדיטי רינת, 08/02/10 11:47

    דודה גולייט גאים בך מאד מפרגנים איזו אישה מדהימה בריאות שמחה ותשמרי על המשפחה אוהבת רינת הבת של דוד אלי

    IP: 217.194.196.203דווח על תגובה זו

  • 8.

    מה זה המרק הזה? הכל מים עם אבקת מרק!!איכס.... (ל''ת)

    א, 05/01/10 16:51


    IP: 77.126.124.35דווח על תגובה זו

  • 7.

    לו חשבתי כמוך לגבי הבעל היום לא הייתי גרושה את מקסימה בריאות ואושר לך (ל''ת)

    כל הכבוד לך את רעיה וסבתא נהדרת, 05/01/10 15:33


    IP: 217.132.50.123דווח על תגובה זו

  • 6.

    נו באמת?!אולי מספיק עם התגובות הלא חכמות!!והילדותיות!!! (ל''ת)

    haya u.s.a. , 05/01/10 15:21


    IP: 174.48.232.228דווח על תגובה זו

  • 5.

    איזה אישה מקסימה.הבעל הכי חשוב! תלמדו ממנה

    אליה, 05/01/10 15:06

    בגלל זה היא נשואה 50 שנה. אני יודעת שהרבה אנשים חושבים בטח שהיא שפוטה, אישה קטנה ומסכנה שמשרתת את בעלה.אני חושבת שהיא חיה לפי הערכים של פעם ובטוח שגם בעלה מעריך ומכבד אותה לא פחות. מאחלת לכולנו הצעירים יותר גישה כזאת ולשפית, הרבה שנים טובות ומאושרות. תצליח בכל!

    IP: 84.229.8.170דווח על תגובה זו

  • 4.

    תודה לאל שאני לא מרוקאית

    גברת זליבנסקי, 05/01/10 14:02

    ולא נשואה למרוקאי ש''חייב''שיבשלו לו משהו טרי כל יום.

    IP: 93.173.237.92דווח על תגובה זו

    • אף מרוקאי לא יקח אותך, אני אתפלא גם אם אשכנזי ירצה בך

      סיגל, 08/01/10 16:26

      אני לא מרוקאית וגם לא נשואה למרוקאי, אבל גם אני מבשלת כל יום טרי, כל יום משהו אחר, לא כי אני חייבת, כי אני רוצה, זה פשוט תענוג כל יום לאכול משהו אחר ולא כל יום אותו הדבר, זה טרי, זה טעים יותר ואני מאמינה גם בריא יותר, החימום הורס את הויטמינים ואת הטעם, חוץ מזה אני רואה איך בעלי והילדים נהנים מהאוכל ... זה שווה את הכל.

      IP: 83.119.140.51 דווח על תגובה זו

    • תגידי תודה אם מרוקאי בכלל יסתכל לכיוון שלך (ל''ת)

      מרוקאית גאה, 04/05/12 14:47


      IP: 31.154.35.128 דווח על תגובה זו

  • 3.

    לא כל מי שמכין ממולאים ראוי להקרא שף.....קצת כבוד למקצוע בבקשה... (ל''ת)

    בני, 05/01/10 13:13


    IP: 77.125.87.66דווח על תגובה זו

    • עם כל הכבוד לך

      מיכל, 05/01/10 14:50

      לא כל הפלצנים שמגישים תוכנית...

      IP: 109.65.25.199 דווח על תגובה זו

  • 2.

    האם את יכולה להזמין אותי לארוחה אצלך? תודה מראש. (ל''ת)

    מישהי, 05/01/10 12:42


    IP: 93.173.200.58דווח על תגובה זו

    • תשאירי מספר בלאפון (ל''ת)

      פורטונה, 05/01/10 22:52


      IP: 87.68.226.31 דווח על תגובה זו

  • 1.

    שאלה לגברת

    דודי, 05/01/10 10:38

    3 כפות אבקת מרק בשר
    3 כפות אבקת מרק עוף
    איך אפשר לעשות מרק רגל בלי השטויות האלה?
    איפה היה לאמך אבקות מרק? או לסבתך?
    אנא עניני נא
    בתודה

    IP: 93.204.132.62דווח על תגובה זו

    • אנסה לענות במקומה

      אורי רועם, 05/01/10 13:19

      שאלתך במקום, אך ישנן עובדות כיום, שמצריכות תרכיזים כאלו.

      1. הבשרים של היום אינם שומנים כמו פעם, ולכן חייבים חיזוק בטעם.
      2. התרכיזים והאבקות עוזרים לקצר את זמן הבישול, פעם היו מבשלים בטאז'ין במשך יום שלם ויותר.
      3. האמת שאפשר בלי, אלא שחייבים להכין תרכיזים מראש במקפיא, ולזה קוראים בצרפתית FONDS דהיינו עומק בטעם, ויש הרבה אופנים להכנת הרוטבים והתרכיזים האלה.
      מקווה שעזרתי במשהו.

      IP: 93.1.32.210 דווח על תגובה זו

    • אשכנז (ל''ת)

      פיצאלע גרוייס, 05/01/10 13:25


      IP: 80.230.14.87 דווח על תגובה זו

    • אמממ אז ככה

      שרון, 05/01/10 13:53

      לא היה להן אבקות מרק ואבקות בשרץץהן כנראה עשו זאת עים ציר..אבלל הלוו אדוני ברוך הבא לשנת 2010
      ואם אפשר לשים אבקת מרק במקום ציר אז למה לא?! היא רק מקלה על המשתמש.
      למה לעשות חיים קשים
      תמיד יש מישהו שחייב לענות בצורה כזו. נו באמת!

      IP: 212.143.222.162 דווח על תגובה זו