• 8.

    מעקודה

    מיטל, 10/01/10 14:24

    עשיתי השבוע את המעקודה..יצא מעולה
    אבל הימרתי 5 ביצים (לא הקשות) בקמח תופח

  • 7.

    בבישול ואפיה מחסלים לגמרי עד לאחרון כל זכר ויטמינים של הירקות (ל''ת)

    אפשר להוסיף שמן מכונות וסולר לטיבול, 04/01/10 12:31

  • 6.

    יהיה נהדר גם לקבל אופציות טבעוניות בפעם הבאה (ל''ת)

    ירדן, 03/01/10 16:35

    • פאסיב אגרסיב - לכו שבו בחושך, טבעונים (ל''ת)

      תפסיקו להרוס לכולם, 04/01/10 15:46

  • 5.

    נראה מעולה

    העיט, 03/01/10 15:13

    והעיקר שלא נזדקק למאכלי זבאללו היא סבארו הקורסת

  • 4.

    איזו מלכה

    יאיר-באבא, 03/01/10 15:04

    אני כבר מחכה לסדנא הבאה שלה אצל מאיר השמן

  • 3.

    11 ביצים בפשטידה?????????? (ל''ת)

    נראה טעים, 03/01/10 11:07

  • 2.

    האם למישהו יש רעיון במה ניתן להחליף את הביצים?תודה (ל''ת)

    אורה, 03/01/10 10:13

    • pie

      dana, 03/01/10 19:09

      you can use egg white

    • זרעי פשתן

      סודות המטבח הטבעוני, 03/01/10 20:11

      שמים בבלנדר יבש כמות של זרעי פשתן - 2 כוסות
      מערבלים עד שנוצרת אבקה כזאת
      בתוך סיר קטן שמים את תוכן הבלנדר עם מים - בערך כוס
      מביאים לרתיחה ומערבבים תוך כדי
      ואחר כך מורידים את האש וממשיכים לערבב
      מה שנוצר זה חומר שיחליף את הביצים - אחרי שקררת את זה
      זה יוצא כמו ביצים שטרפת

  • 1.

    חבל שאין אופציה טבעונית (ל''ת)

    יותר בריא, 03/01/10 09:52