• 6.

    פסטרמה עם חומוס זה שילוב מוזר? (ל''ת)

    קובי, 27/12/09 09:30

  • 5.

    פסטרמה עם חומוס זה שילוב מוזר? (ל''ת)

    קובי, 27/12/09 09:29

  • 4.

    כמה רעיונות:

    מתה על שילובים, 24/12/09 15:36

    ובכן,

    קוטג' וריבה על קרקר/לחם (רצוי ריבת תות או דובדבן)

    חביתה עם ריבה (טוויסט על מתכון רוסי)

    נקניק עם פירות (האיטלקים מתגאים בפרושוטו ומלון)

    טחינה גולמית (משומשום מלא) עם סילאן, כל הסיפור הזה מרוח על קרקר

    ויש עוד ועוד...

  • 3.

    כוחה של אמפתיה

    אחות, 24/12/09 10:45

    אני איתך.. כמובן שהחוויה עוברת דרך הפילטר החשוב ביותר - המרקם.
    למי שבא להשתדרג- שילובים מפנקים במיוחד וממש לא מאתגרים- ממרח חצילים עם נבטים, קיווי עם שוקולד מריר, שוש (במבה) עם כל דבר- במרק, בסלט, עם מטבלים, במעדני יוגורט.. מדובר במרקם מצטיין.לכל גלידה מומלץ להוסיף קפה נמס עלית (להשתמש רק כתבלין) וקצת חלב (סוכר אופציונלי) ייתקבלו התגבשויות קרחונים קטנות.בטחינה חובה להוסיף כמון. מוצרי בסיס מצטיינים הם צנוניות, בשר מיובש, לבן (גיל), זיתים, טונה אדומה וכמובן שוש.
    בהנאה לכולנו..

  • 2.

    יופי של תמונות

    כל הכבוד, 24/12/09 01:11

    התיאבון ממש התעורר...

  • 1.

    איכס. (ל''ת)

    היא בהריון הכותבת??, 24/12/09 01:02