אני איתך.. כמובן שהחוויה עוברת דרך הפילטר החשוב ביותר - המרקם.
למי שבא להשתדרג- שילובים מפנקים במיוחד וממש לא מאתגרים- ממרח חצילים עם נבטים, קיווי עם שוקולד מריר, שוש (במבה) עם כל דבר- במרק, בסלט, עם מטבלים, במעדני יוגורט.. מדובר במרקם מצטיין.לכל גלידה מומלץ להוסיף קפה נמס עלית (להשתמש רק כתבלין) וקצת חלב (סוכר אופציונלי) ייתקבלו התגבשויות קרחונים קטנות.בטחינה חובה להוסיף כמון. מוצרי בסיס מצטיינים הם צנוניות, בשר מיובש, לבן (גיל), זיתים, טונה אדומה וכמובן שוש.
בהנאה לכולנו..