1 בצל חתוך לקוביות (קטן, גדול, תחליטו בעצמכם)
חצי קילו בקר טחון(רגיל, הכי זול בקצביה)
1 קופסת שימורים שעועית אפוייה במיץ עגבניות
1 קופסת שימורים שעועית בצ'ילי חריף
(הן עומדות אחת ליד השניה על המדף בסופרמקרט...)
קופסה קטנה רסק עגבניות
מלח
פילפל בזהירות (כי השעועית בצ'ילי חריפה דיה)
פטרוזילה (טריה או תבלין יבש)
מים רותחים לפי הצורך
איך?
להזהיב את הבצל.
להוסיף את הבשר ולטגן תוך בחישה עד שמשתנה הצבע.
מוסיפים את השעועיות, רסק העגבניות והתבלינים.
מבשלים כשלושת רבעי שעה. מוסיפים מים רותחים לפי הצורך (שלא יהיה נוזלי מדי אבל שלא יישרף)
מעולה מעל אורז לבן אבל גם מעל פירה תפוחי אדמה, פרוסת חלה עבה או כל פחממה שתספוג את הטעמים הנהדרים.
בתיאבון !
(-: