• 6.

    עופר הדוד הכי טוב בעולם

    עומר, 14/12/12 18:31

    עופר יש לך מתכונים סוף הדרך ואתה דוד הכי מושלם שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 5.

    תגובה לעופרה ''השפית''

    סמדר הטבחית, 29/12/09 17:59

    עופרה היקרה.

    עם עופר עבדתי 7 שנים תמימות בשתייםמן המסעדות המצליחות ביותר אי פעם בתל אביב.הוא בעל שם עולמי גם אם לא ממש מפורסם בארץ... והצנע לכת.. שם המשחק.
    המתכונים שלו יורדים לפרטי פרטים ומדוייקים
    ועל כן ההערות, שנראות לפעמים מעט טריוויאליות. הן מיועדות לאנשים כמוך על מנת שתלמדי להפוך לביבות..
    ואל תשכחי להוסיף הרבה סוכר ללביבות שלך.. כדי שלא יצאו מרירות..כמוך..

  • 4.

    עופר -כנס

    עפרה, 18/12/09 18:53

    הלביבות שלך כנראה טעימות אבל כפרה עליך אני מת העל לביבות תפוח-אדמה , ומכיהנ מהן כל השנה, פשוט אחת גדולה במחבת, כדי לחסוך במאות קלוריות, עם פטרוזיליה קצוצה ופרוסת פרמז'ן מגוררת מל החלק המטוגן, שהפכתי כבר.
    מקווה אתה לא כועס, כפרה.

  • 3.

    להפוך את הלביבה - כדי שתהיה מטוגנת מ-2 הצדדים ! גאוני!!!!!! איך לא

    שיפית, 18/12/09 12:49

    חשבתי על זה?
    גם לשים במחבת וגם לטגן מ-2 הצדדים!
    אחד הטיפים!
    שף בשנקל!
    סליחה על הציניות- אבל די עם זלזול באינטלגנציה עם ''טיפים'' כאלוץץ
    אלא אם כם אתם מכוונים אותם לילדים מתחת לגיל 10...
    שארית החג שמח לכולם!

  • 2.

    מתכון הבהאג'יה נראה מצוין. תודה (ל''ת)

    לביבה, 18/12/09 11:57

  • 1.

    יום אחרון ללביבות, איזה כיף

    עכשיו, 18/12/09 10:53

    נראה מגרה ומלבב. זה הזמן לשמן