• 7.

    סופגניות בשר - כמה מים צריך לבצק?

    ענת, 11/12/09 17:40

    המתכון נראה מעניין אך לא ברור מהי כמות המים, רשום ''5 ועוד 1/4 מים קרים '' - אם הכוונה לכוסות זה יותר מידי, אם הכוונה לכפות, נראה לי שזה מעט מידי. אשמח לתשובה

  • 6.

    הכל טוב ויפה - רק אל תקראו לדברים האלה סופגניה . (ל''ת)

    ++++ סופגניה היא סופגניה ..נ - ק- ו - ד- ה ......, 09/12/09 19:02

  • 5.

    לא חמאה רק מחמאה הסופגניות בשריות (ל''ת)

    מסורתי, 09/12/09 17:48

  • 4.

    כתבה טובה-תודה (ל''ת)

    נעמה, 09/12/09 16:42

  • 3.

    מה זה ''1.3/4 גרם תפוחי אדמה ''

    ב, 09/12/09 14:30

    מישהו יכול למדוד גרם ושלושת רבעי גרם תפוחי אדמה? שתהיו בריאים. מישהו התרשל בהעתקה מאיזה מקור לא מובן? פויה.

  • 2.

    כתוב: ''מוסיפים את הדמפלינג שיצרנו כשהם צפים''

    ב, 09/12/09 14:28

    מה זה דמפלינג? ממה מייצרים אותו? למה מוסיפים אותו? המילה הזאת לא מוזכרת קודם. אוי רשלנות, רשלנות.
    אגב, מאוד מזכיר את הסילבש גומבוץ ההונגרי.

  • 1.

    לאפות בטנור? (ל''ת)

    יש לי רק מיקרוגל סופראן., 09/12/09 13:39