• 7.

    פתאום מצאתי את עצמי משתהה באזור השימורים השבוע

    יפעת, 14/12/09 21:00

    כתבה מעולה! פתאום מצאתי את עצמי משתהה באזור השימורים השבוע, ואפילו קניתי ממרח סלמון- דווקא טעים!

  • 6.

    איזו כתבה כיפית!

    נינה, 09/12/09 20:48

    אני מאוד מסוקרנת מהמולים ברוטב סויה מתוק- נשמע טעים!

  • 5.

    בורות לשמה: בשימורים אין חומר משמר

    רון, 09/12/09 10:21

    הוואקום וההרתחה שהם עוברים לפני כן עושים את העבודה.
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9F

    • ממש לא נכון - ישנם חומרים משמרים וזה אפילו מצוין על האריזות (ל''ת)

      ויקיפדיה זה לא מקור מוסמך..., 09/12/09 14:40

  • 4.

    חלף עם הרוח

    אלכס, 09/12/09 07:11

    אני חייבת להתייחס לסרט האלמותי. בשבת האחרונה שכרתי אותו וראיתי ב די.וי.די עם בתי בת המצווה ועם חברתי. עבורי - צפיה מי יודע כמה, אך לראשונה שוב מזה שנים רבות. עבורן - חשיפה ראשונה. מה נאמר? 220 דקות של יופי ומלאכת מחשבת, אף לא רגע דל או משעמם, בניה כל כך מוצלחת של הדמויות והעלילה והתקופה. לא פלא שהסרט זכה ב 10 אוסקרים - לפני 70 שנה בדיוק! מומלץ מומלץ מומלץ - אמהות ובנות וחברות, ליום חורף סגרירי, על הספות מתחת לשמיכות...

  • 3.

    טונה סטארקיסט, שעועית ברוטב עגבניות של ויטה, תירס גמדי וכן...ליצ'י. (ל''ת)

    אוכל שכיף תמיד., 08/12/09 23:34

  • 2.

    הכתיבה מעדן (ל''ת)

    אבל האוכל, מיי גוד, 08/12/09 20:55

  • 1.

    ומה עם לבבות ארטישוק? לא מגיע להם? (ל''ת)

    ליאור, 08/12/09 15:24