מאחר וכולנו לא רוצים קלוריות נוספות
אין צורך לטגן את החציל. תלמדי משהו חדש
שיהיה טעים ולא כבד לאחר הארוחה.
לחתך את החציל לזרוע מלח להשהות 20 דקות
עד שהמרירות תצא אפשר לשטוף במים קרים או
לנגב עם נייר מגבת. קחי תבנית גדולה
רססי שמן.שימי את החצילים רססי עליהם
שימי נייר אלומניום לכסות את התבנית
לשים בתנור 180 מעלות לאפות 20 דקות.
לדקור עם מזלג לראות שהם אכן רכים.
לקרר ולאחר מכן להכין כפי שהכנת מוסקה
אין צורך לפזר פרמזן זה לא מוסיף כלום.
לגבי מה שכתבת לעשות לפי העין כיום
זה אולי מפריע לך אבל במשך השנים
כשתהיי 30 שנה בשלנית אני בטוחה
שאת תתנהגי כמו אמך.