• 7.

    התכוונתם ל''עיטורי''? (ל''ת)

    מ, 02/12/09 11:06

    • אכן תמונות קשות

      זניו גבגב, 05/12/09 22:46

      נמרודי, אין תקציב למגיהים?

  • 6.

    עשית לי חשק

    אפרת, 02/12/09 10:43

    מזכיר לי לגמרי את ההבית והאמא הפולניים שלי...
    הכתיבה מתוקה ומעוררת תיאבון וחשק לבשל ולאכול :-)

  • 5.

    מוסקה

    אסתר, 01/12/09 23:02

    מאחר וכולנו לא רוצים קלוריות נוספות
    אין צורך לטגן את החציל. תלמדי משהו חדש
    שיהיה טעים ולא כבד לאחר הארוחה.
    לחתך את החציל לזרוע מלח להשהות 20 דקות
    עד שהמרירות תצא אפשר לשטוף במים קרים או
    לנגב עם נייר מגבת. קחי תבנית גדולה
    רססי שמן.שימי את החצילים רססי עליהם
    שימי נייר אלומניום לכסות את התבנית
    לשים בתנור 180 מעלות לאפות 20 דקות.
    לדקור עם מזלג לראות שהם אכן רכים.
    לקרר ולאחר מכן להכין כפי שהכנת מוסקה
    אין צורך לפזר פרמזן זה לא מוסיף כלום.
    לגבי מה שכתבת לעשות לפי העין כיום
    זה אולי מפריע לך אבל במשך השנים
    כשתהיי 30 שנה בשלנית אני בטוחה
    שאת תתנהגי כמו אמך.

    • איזו השקעה! (ל''ת)

      נוי, 02/12/09 10:34

  • 4.

    אצלנו דווקא בן זוגי מבשל

    נורית, 01/12/09 21:42

    את יודעת, התקופה שבה מקומה של האישה היה במטבח כבר היתה אמורה לחלוף מהעולם יחד עם כתבות שוביניסטיות.

    • בעייני הכתבה לגמרי לא שוביניסטית - זו כתבה על יחסי אם - בת

      יעל, 02/12/09 09:05

      אצלי בבית גם אבא וגם אמא בשלו, כל אחד עם תחומי ההתמחות שלו, אני אוהבת לבשל ולאכול ובני זוג שהיו לי חלקם אהבו לבשל וחלקם אהבו לאכול (ואם הם לא אוהבים לאכול מקומם לא איתי).
      אני לא קראתי שום אמירה שוביניסטית בכתבה. ההתייחסות היתה בין דורית ולא מגדרית.

      לא בכל מקום צריך ישר לקפוץ. ואני קופצת הרבה פעמים בעניינים שכאלה...

  • 3.

    המוסקה המקורית שהוכנה ע''י היהודים היתה ללא מוצרי חלב... (ל''ת)

    יעא, 01/12/09 21:41

  • 2.

    אני מחבבת את הטור הזה

    ש, 01/12/09 20:21

    למרות שטעמי באוכל שונה לחלוטין משל פ''צ

  • 1.

    אני עשיתי את זה עם עוגת דבש שהיתה המומחיות של אמא שלי

    מישל, 01/12/09 19:28

    לקח לי כמה פעמים עד שהצלחתי להגיד שהיא שלי ממש. הזדהיתי עם כל מה שכתבת.