• 16.

    מתכונים

    , 07/03/14 23:57

    שלום, המתכונים שפרסמתם בכתבה ממש נהדרים. מה שמו של הספר והיכן אפשר להשיג אותו? תודה ושבת שלום

    IP: 37.142.220.182דווח על תגובה זו

  • 15.

    אי אפשר לפתוח את התגובות. עוד מחדל צפוי (ל''ת)

    למה, 06/12/09 23:51


    IP: 85.64.74.180דווח על תגובה זו

  • 14.

    למספר 2

    רוקוט, 06/12/09 23:48

    הטור היחצצי הזה באמת הופיע כבר הרבה פעמים, וכנראה שעוד ישוב ויופיע. ומה הפלא? ''גורמה'' הפך לעיתון של יחצני מסעדות, שפים ויבואני מכשירים מיותרים, עיתונות אוכל אין שם, ומישהו שם חייב כנראה משהו למחבר ספר ''הגולש'' - הלא הוא עופר וורדי החתום על הכתבה.

    IP: 85.64.74.180דווח על תגובה זו

    • צודק מאוד אבל הלוואי וזו היתה בעיה רק של ''גורמה'' - (ל''ת)

      כל עיתוני האוכל לוקים בזה...., 13/12/09 23:29


      IP: 79.181.49.214 דווח על תגובה זו

  • 13.

    ''נגזר דינם של הסרג'נטים למיתה''?????

    איכסה, 05/12/09 20:53

    הם נרצחו על לא עוול בכפם. רק המחשבה על הגולאש הזה גורמת לי למחנק בגרון.

    תאר לך שחמאסניק יתפאר בתבשיל שרקחה אימו לחייל שנחטף לפני שנרצח.

    IP: 128.243.253.104דווח על תגובה זו

  • 12.

    כמה תהיות

    כוכב הצפון, 02/12/09 11:47

    האם ניסית פעם להפריד עלי כרוב מראש כרוב טרי שלא עבר תהליך ריכוך? (ויש כמה דרכים לרכך, הרתחה, הקפאה או מיקרו).
    אם הצלחת לקבל עלים שלמים ולא קרועים, מבלי שאפילו הזכרת את הוצאת הקלח מתחתית הכרוב שמעט היה מקל על ההפרדה, אתה מאוד מוכשר ומאוד סבלני.
    אגב 1 כרוב הוא מידה מאוד מדוייקת.... אפשר גם כרוב סגול?


    איזה מרק גולאש מקבלים מיחס של 5 ליטר מים על 1/2 ק''ג בשר? לא רוצה להיות מהטועמים.
    אשמח לשמוע מה הפטנט לצריבת בשר לגולאש אחרי שמוסיפים מים לסיר.

    IP: 80.179.11.181דווח על תגובה זו

    • למרות הנימה המעצבנת של תגובתך, לצערי אתה צודק

      המתכונים לא כתובים היטב וחבל., 02/12/09 14:13

      אבל הספר מקסים למרות הכל.

      IP: 79.181.49.214 דווח על תגובה זו

      • נימה מעצבנת? תגובה מאוד מתונה .

        כוכב הצפון, 02/12/09 20:58

        מר ורדי מנסה להפיץ את מרכולתו בכל רחבי הרשת, אם היה משקיע מעט מהמאמץ בשיפור
        המוצר, אולי היה מגדיל מכירות.
        האם קראת את המתכון לז'רבו?
        המרכים לבצק חוזרים שוב במרכבי המלית.
        הוראות ההכנה מופיעות פעמיים.
        פתאום מפיעה ריבה שלא מוזכרת במצרכים...
        ציפוי השוקולדל מכיל שוקולד בלבד למרת שבתמונה רואים שמכיל מרכיב שומני כמו שמנת או חמאה.
        אותה חובבנות של אדם שלא ממש יודע לבשל/לאפות ולכן לא מצליח לזהות טעויות מהותיות, בלטה בבלוג גולאש לגולש מימיו הראשונים ונמשכת גם כעת.
        כזכור הוא לא מחלק את הספר במנתנה.

        IP: 80.179.11.184 דווח על תגובה זו

  • 11.

    יפה שהוספת את התמונה בסוף... תודה על המתכונים! (ל''ת)

    לירון, 01/12/09 12:33


    IP: 194.90.66.1דווח על תגובה זו

  • 10.

    גולש לפני חיסול

    היסטוריון, 01/12/09 12:32

    הכל נחמד בכתבה עד הרגע שבו מסתבר שהמנה המומלצת לקוראים ניתנה לסרג'נטים הבריטים בטרם תלייתם. הפולמוס בין האצ''ל להגנה נגמר כבר מזמן, אבל החיבור בין המנה להוצאה להורג יוצר , מה נאמר, תחושה לא סימפטית. הטיפ הבה במדור: סטיק עסיסי שהוגש לנידון למוות בתאו שבכלא הפדרלי בטקסס. נו באמת...

    IP: 91.197.62.83דווח על תגובה זו

  • 9.

    ממש יפה מה שבישלה לסרגנטים האנגלים

    דודי, 01/12/09 11:46

    מקווה שנהנו מהסעודה האחרונה. אז עם זכרונות מתוקים כאלו, מדוע נתרגז אם יעשו לשליט את אותו הדבר?
    מה יספר הנכד העזתי שנים מאוחר יותר?
    עשתה לו מקלובה מה זה טעימה. וחומוס. נהנה
    מר

    IP: 93.204.148.40דווח על תגובה זו

  • 8.

    ממש זכרונות מבית סבתא

    עמית, 01/12/09 08:17

    תודה וכיף להיזכר !

    IP: 84.228.10.93דווח על תגובה זו

  • 7.

    גם הסבתא שלי כתבה מתכונים, לא תמיד משובחים (ל''ת)

    סבתא בישלה דייסה..., 01/12/09 04:00


    IP: 79.183.33.33דווח על תגובה זו

  • 6.

    לא הבנתי

    שמואל, 01/12/09 02:48

    מה זה 5 ל מים? האם 5 ליטר מים ? איזה סיר זה בשביל גדוד שלם. לא חשוב העיקר שמישהו יסביר לי אם אני טועה? תודה.

    IP: 67.34.97.99דווח על תגובה זו

  • 5.

    מה עם עוגת פלודן? (ל''ת)

    נכדה של הונגריה, 01/12/09 02:32


    IP: 85.250.96.167דווח על תגובה זו

  • 4.

    יופי של דברים,ראיתי אותך בשורדות בבית. (ל''ת)

    רני, 01/12/09 00:50


    IP: 85.250.98.105דווח על תגובה זו

  • 3.

    איזה יופי של מתכונים ותמונות

    נירה, 30/11/09 22:51

    הכל נראה מעולה.עושה חשק לרוץ ולהכין.

    תודה על המתכונים והתמונות המרהיבות.

    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו

    • נהניתי גם מהמאמרים והתמונות שניתנו על ידו

      נירה, 30/11/09 23:00

      ב-ynet. הם היו מעולים. שמחה שהוא כותב כאן.

      IP: 62.90.18.189 דווח על תגובה זו

  • 2.

    כמה כבר אפשר למחזר את הטור הזה

    דובוש, 30/11/09 19:52

    פעם ראשונה זה היה נחמד,בבלוג בעל השולחן,אחר כך בווינט כגולאש לגולש ואז זה הפך לספר מתכונים. יאללה מספיק, הבנו

    IP: 93.173.180.118דווח על תגובה זו

  • 1.

    אין כמו האוכל של ההונגרים (ל''ת)

    יעל, 30/11/09 19:27


    IP: 80.230.93.27דווח על תגובה זו