• 6.

    עניין שטעם לא של מוצא!

    יאמי!, 27/11/09 17:08

    אני ממוצא ספרדי ומת על הטעמים הללו. השולחן שפתחתם בתחילת הכתבה קלע לטעם.

    הבעיה היחידה - להפטר מהסירחון מהידיים.

  • 5.

    נהדר! נפלא!

    דודי, 27/11/09 10:30

    אוכל חמישה כוכבים. פה בגרמניה לוקחים מטיאס שמים בלחמניה טרייה על מצע חמאה. מעליו פרוסות מלפפון חמוץ מתוק ועל זה בצל פרוס דק דק.

  • 4.

    מסתבר שיש כאלה שבולעים ולא יורקים (ל''ת)

    חלב עלאק, 26/11/09 11:51

    • לא מצחיק.

      בכלל., 27/11/09 18:15

      אתה אדיוט.

  • 3.

    תוספת חשובה

    המתמכר, 26/11/09 10:59

    אני נוהג לכבוש את המטיאס ע''י הוספת מים וחומץ לחלב של הזכר , למעוך היטב + בצל, פלפל אנגלי ועלי דפנה (כמובן) ולהשרותו ברוטב הנ''ל. כך למדתי מאבותי הפולנים-רוסים. את ההרינג - רק בשמן.
    סחתיין על המתכונים הנפלאים

    • בדיוק להיפך

      שמוליק, 26/11/09 16:59

      הפוך,גוטה,הפןך.....
      את המטיאס הצעיר, השמן והחלקלק אוכלים נטו בשמן.
      את ההרינג הבוגר כובשים בחומץ כמו שתיארת.

  • 2.

    אוח כמה שאני מתגעגע... (ל''ת)

    השמן, 26/11/09 10:38

  • 1.

    ואני חשבתי שהרינג זה אוכל של דודים... (ל''ת)

    הסקפטית, 26/11/09 09:38