• 9.

    התפחת הלחם

    אתי כהן, 22/06/15 12:48

    היי תומר שאלתי: למה צריך להתפיח את הלחם כל כך הרבה שעות, ראיתי מתכון הכנה של לחם עם שאור וגרעיני חמנייה.
    אשמח לתשובתך בהקדם

    IP: 79.180.130.207דווח על תגובה זו

  • 8.

    כתבה מעוררת תאבון. אני נרשמת לסדנא הבאה (ל''ת)

    קרן, 26/11/09 20:16


    IP: 93.173.88.156דווח על תגובה זו

  • 7.

    התמונות של יולה מעוררות את התיאבון

    רונית, 26/11/09 09:39

    כמו תמיד :-)

    IP: 93.172.215.229דווח על תגובה זו

  • 6.

    כל הכבוד לעושים במלאכה חשובה זו ! (ל''ת)

    נוריתי, 26/11/09 09:16


    IP: 212.116.172.195דווח על תגובה זו

  • 5.

    כל הכבוד

    שרי, 25/11/09 23:18

    למפעילי המטבח.
    לשפים המתנדבים.
    ולבאים לסדנאות.

    IP: 84.109.41.43דווח על תגובה זו

  • 4.

    פרוייקט יפה!. איפה משיגים את הלחם של תומר? רק בי-ם? (ל''ת)

    תמרה, 25/11/09 12:37


    IP: 79.183.115.131דווח על תגובה זו

  • 3.

    מה התפריט לסדנא של האוכל הצרפתי?

    חובב מזון, 25/11/09 12:30

    נשמעת כמו סדנא מצויינת - בא לי להרשם
    הרקורד של קובי מזרחי נראה מרשים - מקווה שיהיה טעים

    IP: 93.172.55.198דווח על תגובה זו

  • 2.

    ניראית סדנא מדהימה. מישהו יכול להסביר היכן מתקיים וכמה עולה?

    יאיר, 25/11/09 12:29

    ממש מתחשקת לי גם סדנא כזאת. ניראים לחמים סוף הדרך

    IP: 93.172.55.198דווח על תגובה זו

    • הסדנאות מתקייות אצל מאיר השמן, יש לך שם פרטים להרשמה (ל''ת)

      מסבירה, 25/11/09 12:47


      IP: 62.90.18.189 דווח על תגובה זו

    • המטבח של מאיר השמן

      avat, 25/11/09 17:02

      המטבח של מאיר השמן הוא פרוייקט התנדבותי המציע לילדים ארוחה חמה בכל יום.
      פעילות המטבח ממומנת ע"י תרומות מצרכי מזון וכסף וע"י תרומת שפים. סדנאות השפים מתקיימות בימי שישי.
      לפרטים והזמנות: http://www.fatmeir.com/

      IP: 212.179.68.113 דווח על תגובה זו

  • 1.

    הכי טעים בעולם

    אני, 25/11/09 11:09

    מי שלא טעם את הלחם של תומר - לא טעם לחם מימיו. מספר אחד!

    IP: 89.138.122.223דווח על תגובה זו