רק מסיגנון הכתיבה רואים שמדובר בכתבת יחצנות ולא יותר, איך איך איך זה יתכן שמבקרים נכנסים למסעדות מישלן בצרפת ובאנגליה ומצליחים למצוא לפחות כמה פגמים והנה באמצע ת''א יושבת מסעדה שאין שום מילה ביקורתית להגיד עליה??? שטויות במיץ.
לגבי המחירים, 170 שקל לעיקרית??? אני גר במלבורן, ואם מתרגמים לדולר אוסטרלי מדובר פה בשישים דולר !!!
אני יכול להיכנס למסעדות כאן שהמטבח בהם מנוהל על ידי אנשים שהיו שפים או סו שפים של כמה מהשמות הכי גדולים בבישול העולמי היום, אנשים שמאכילים את גורדון רמזי אבק, ואני לא אשלם יותר מ40 דולר אוסטרלי לעיקרית, וקחו בחשבון שמשכורת באוסטרליה היא גבוהה בלפחות שלושים אחוז מהמקבילה שלה בישראל.
יודעים, יותר מזה, אני יכול להכנס למסעדה של גורדון רמזי כאן במלבורן, ואני לא אשלם שישים דולר לעיקרית, אז לאוכל נדוש וחסר מעוף של מישהו שקילף אצלו סרטנים שנתיים, אין שום בושה יותר???
אצל ניל פרי, אחד מהשפים הכי מתוקשרים בעולם מוכרים סטייק מפרת ווגיו יפנית ב55 דולר, אז פילה בקר , מהקצביה הכי טובה בת''א, מה שזה לא אומר, איך זה זינק ל170 ש''ח?
תלמדי קצת אתיקה עיתונאית יקירתי.