• 8.

    טעים יחסית לאוכל הפאבים האחר

    אבי, 08/11/09 12:05

    בעיקר יחסית לפאי'ס האחרים עם הבצק והתבשילים המשמימים.
    תיקון אחד,
    רוב הבירות בפאבים - בעיקר בחורף - הן מה שנקרא אייל וביטר, ולא לאגר כמו הבירה שמוכרת לנו. בירות יותר מרות, פחות תוססות ובדרך כלל מוגשות בטמפרטורת החדר - לא קרות.

    IP: 80.179.16.144 דווח על תגובה זו

  • 7.

    שפרדס פאי לא שווה כלום בלי גבינה (ל''ת)

    דרור, 07/11/09 17:54


    IP: 87.69.65.204 דווח על תגובה זו

    • איזה קשקוש

      אודי, 07/06/13 22:24

      גבינה אולי תוסיף טעם אבל זה לא יהיה שפרדס פאי.

      התכון המקורי אינו כולל גבינה.

      IP: 217.132.69.86 דווח על תגובה זו

  • 6.

    מה נסגר עם הצילומים

    זרח, 07/11/09 17:12

    שרי מתעקשת גם לבש וגם לצלם? אני מקווה שהתבשיל טוב יותר מהצילום או לפחות פחות שרוף ממנו

    IP: 93.173.97.204 דווח על תגובה זו

  • 5.

    מהזה אוכל אשכנזי מגעיל

    סימה בובליל, 07/11/09 16:44

    הכי טעים עצלי אוכל טרי ותוב של מרוקאים אין איןא ין עליו חחחח

    IP: 62.90.18.189 דווח על תגובה זו

    • נראה שיש לאוכל מרוקאי השפעות נוירולוגיות

      מיכה שף, 07/11/09 17:11

      בתרגום חופשי סימה,נראה שהאוכל המרוקאי דפק לך את המוח (אני מתערב שגם את הצורה)

      IP: 93.173.97.204 דווח על תגובה זו

    • תתבישי לך גיזענית קטנה חסרת חינוך. (ל''ת)

      דניאלה, 08/11/09 14:25


      IP: 82.81.110.123 דווח על תגובה זו

  • 4.

    רק חבל שטיגון הוא עדין משהו שבישראל מעודדים- כל העולם מתקדם

    חוף מערבי, 07/11/09 14:35

    היום מנסים להמנע כמה שיותר מלטגן.

    כל העולם מייצר תבשילים שלא משתמשים בהם בטיגון וממעטים בשמן.

    צר לי, אבל טיגון הוא מסרטן ומאוד לא בריא.

    חבל שבישראל מגיבים באיחור לכל דבר- גם לעישון במקומות ציבוריים ובמקומות עבודה ועכשיו בנוגע לטיגון.

    IP: 65.96.73.89 דווח על תגובה זו

    • 4 על מה את מדברת??? נותנים לך כאן מתכון אירי

      חוף מזרחי, 08/11/09 04:36

      ואת מברברת על כל העולם .... בישראל אוכלים בריא יחסית לשאר העולם ,תתפלאי .

      IP: 89.139.70.137 דווח על תגובה זו

  • 3.

    פאאאאבים!

    ויק, 07/11/09 12:54

    בלתי ניתן לספור כמה פעמים אכלתי את השפרדס בממלכה

    אבל
    תאמת?

    בהחלט טעים, בהשוואה לשאר המזון הבריטי

    IP: 213.122.125.230 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אפשר לעשות וראציה עם בשר טחון בין שלש שכבות של פירורי

    הטבח הבולגרי, 07/11/09 12:37

    תפוח אדמה מבושלים למחצה, את הבשר הטחון לטגן עם בצל קצוץ וטבלינים במחבט תוך כדי בחישה, למרוח קצת שמן זית מלמעלה, לחורר עם מזלג ולתנור! כמובן לטבל בטבלינים האהובים עליך.

    IP: 79.177.62.134 דווח על תגובה זו

    • מה קורה? אין לך ת' במקלדת? (ל''ת)

      דחילאק, 07/11/09 15:37


      IP: 84.228.159.222 דווח על תגובה זו

  • 1.

    וואו השפארדס פאי נשמע ממש טוב... תודה! (ל''ת)

    עידן, 07/11/09 12:01


    IP: 79.176.107.51 דווח על תגובה זו