• 14.

    עוגיות ריבה

    הודיה, 18/02/13 20:08

    הכנתי אותם שוב והם יצאו מעולהההההה ברוך ד׳ סוף סוף יש לי מתכון פרווה לעוגיות האלו שחיפשתי הרבה זמןןןן תודה רבהההה

    IP: 79.182.190.214דווח על תגובה זו

  • 13.

    עוגיות ריבה

    הודיה, 22/01/13 20:55

    בהתחלה יצא לי בצק יבש והוספתי כמה טיפות של מיים עם כמה טיפות תמצית וניל למרות שעדיין היה הבצק יבש יחסית לא וויתרתי והכנתי אותם ויצאו מעולות אין מילה אחרתתתת פשוט טעימות בטירוףףףף הוצאתי אותם כשרק התחילו להזהיב ויצאאאא מושלםםם מומלץ בחום!!!

    IP: 95.35.62.130דווח על תגובה זו

  • 12.

    כל הכבוד

    שוש פז, 05/11/09 18:26

    בתקופה שבה אנ חיים, ידוע לרבים שמוצרי חלב לא בריאים, ויש אנשים רבים שאלרגיים למוצרי חלב - כל הכבוד על היוזמה להוצאת ספר כזה.

    IP: 132.66.235.11דווח על תגובה זו

  • 11.

    ספר '' פרווה''

    נאוה שני, 04/11/09 23:54

    קניתי את הספר, והוא מעולה. כולל את כל המתכונים לעוגות ועוגיות הכי טובות, מצאתי בו מתכונים שחיפשתי שנים, ניסיתי והכל מצליח 10. המחברת כתבה גם את ''אוכל רומני מבית טוב''ואני כבר מעריצה שלה. כל הכבוד
    נאווה.

    IP: 85.65.16.28דווח על תגובה זו

  • 10.

    פרווה תמיד התקשר אצלי עם מזון נחות ולא טעים

    זרח, 04/11/09 16:51

    ובא הספר הזה ומאשש את דעתי ובגדול.
    פשוט זוועה
    למי שנורא רוצה לשמור (לא שאני מבין אותו אבל ניחא) עדיף שיאכל פרי כקינוח ולא את הדברים הנוראים הנ''ל. אהה,עוד דבר,הצילומים פשוט על הפנים.

    IP: 93.173.97.204דווח על תגובה זו

    • תגובה לזרח, (ל''ת)

      נועה, 04/11/09 23:58


      IP: 85.65.16.28 דווח על תגובה זו

    • תגובה לזרח

      נועה, 05/11/09 00:08

      זרח, זה הזוי, רואים שאתה לא מבין לא באפייה ולא בצילום, הספר פשוט מעולה, הצילומים מגרים, רוב העוגות הן פרווה מבלי שאתה מודע אולי לכך, כל העוגות הגבוהות והבחושות הן עם שומן נוזלי כמו קנולה. הבורקס, הבקלאווה, העוגיות המזרחיות, ועוד ועוד ואם רוצים עוגיות חמאה, שמים חמאה באותה כמות במקום מרגרינה.
      אבל לזה צריך שכל, נכון זרח?!

      IP: 85.65.16.28 דווח על תגובה זו

      • נועה או שמא אפשר לקרוא לך מירי

        זרח, 06/11/09 07:53

        נכון כדי להבין באפיה וגם בצילום צריך שכל שנראה שנעדר מהספפר בגדול

        IP: 93.173.97.204 דווח על תגובה זו

    • תכין ואז תדבר

      סמייליייי, 22/01/13 21:00

      תנסה להכין מתכונים פרווה כאלה או אחרים ואז תהיה לך את זכות הדיבוררר הצילומים מקסימיםםםם.אישה אכפתית יש אנשים שאלרגיים לחלב והספר הזה זה המתנה הכי גדולה בשבילם! אני בתור אחת ששומרת 6 שעות בין בשר לחלב יודעת שקשה מאודדד למצוא מתכונים פרווה ולמרות זאת אני מכינה מכל טוב שהרוב המוחלט כולו פרווה ואין אחד שלא משבח אז תתחיל להעריך בנאדם לא טוב לך אל תעשה אבל לדבר בצורה כזאת זה בושהה כאילו הכריחו אותך או משהו... מאיפה נובע החוסר פרגון הזה???

      IP: 95.35.62.130 דווח על תגובה זו

  • 9.

    תוציאו את הביצים מהספר

    ינועבט, 04/11/09 16:24

    ותוכלו להפוך אותו לספר מוסרי לחלוטין

    IP: 217.132.95.189דווח על תגובה זו

    • you are einen vegan (ל''ת)

      so what, 04/11/09 22:10


      IP: 67.164.60.101 דווח על תגובה זו

  • 8.

    נוהגים להפריד ???????? מחוייבים להפריד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ל''ת)

    יום טוב, 04/11/09 16:19


    IP: 199.203.123.209דווח על תגובה זו

  • 7.

    כמה זה כוסית רום???? (ל''ת)

    ט, 04/11/09 16:06


    IP: 62.90.100.174דווח על תגובה זו

  • 6.

    הספר מוצלח מאוד

    קונדיטורית, 04/11/09 15:59

    מה הבקורת הסתמית הזאת ספר מעולה לכל הדעות
    כמה וכמה מתכונים נוסו בהצלחה אז בבקשה לכל המשועממים תפסו על משהוא אחר

    IP: 212.143.99.114דווח על תגובה זו

  • 5.

    כמה זה כוסית רום???? (ל''ת)

    ט, 04/11/09 15:20


    IP: 62.90.100.174דווח על תגובה זו

  • 4.

    הכל היה יכול להיות יותר טעים עם קצת חמאה בפנים (ל''ת)

    מה לעשות, 04/11/09 14:53


    IP: 79.183.135.221דווח על תגובה זו

    • אולי את תשימי חמאה במקלות מלוחים. חוצמזה - בחמאה יש המון שומן רווי. (ל''ת)

      גילי, 04/11/09 17:13


      IP: 217.149.44.21 דווח על תגובה זו

  • 3.

    דווקא רעיון טוב

    שני, 04/11/09 14:39

    אפילו לא לציבור הדתי, גם לאלה שסתם לא אוהבים חלבי\\ רגישים ללקטוז

    IP: 84.229.168.69דווח על תגובה זו

  • 2.

    חוכמה גדולה! גם אני יכול להוציא ספר בישול במרגרינה! (ל''ת)

    שמואל, 04/11/09 14:22


    IP: 192.114.23.18דווח על תגובה זו

    • חכמה???

      הודיה, 22/01/13 21:05

      כנראה שלא נתקלתי במתכונים בזמן האחרון!! הכל חלבי עם חמאה וכו׳ בדרך כלל שממירים מרגרינה בחמאה זה לא מדוייק ומרגישים בשינויי אבל פה זה כאילו מתכונים חדשים יוצא מעולה תנסה בעצמך! וברור שלהבין עם חמאה יוצא משהו מיוחד אז איפה החכמה פה שמואל?

      IP: 95.35.62.130 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אורנית חובבים בספרי בישול. הצילומים על הפנים.

    ט, 04/11/09 12:36

    העיצוב גם

    IP: 89.138.229.24דווח על תגובה זו