• 10.

    נראה מצוין וכתוב נהדר (ל''ת)

    אביגיל, 03/11/09 15:18


    IP: 212.199.175.251דווח על תגובה זו

  • 9.

    4 ס''מ עובי ?....

    שמוליק, 02/11/09 18:57

    כנראה הכוונה ל4 מ''מ כמובן.

    IP: 93.173.15.189דווח על תגובה זו

    • הכוונה ל-1 ס''מ. תודה. (ל''ת)

      הדיי, 03/11/09 14:13


      IP: 81.218.21.181 דווח על תגובה זו

  • 8.

    כתבה נפלאה עם טעם של עוד

    טל, 30/10/09 10:00

    מחכה בכיליון עיניים לכתבה בשבוע הבא. מסעדת יונק בחיפה פשוט מצויינת, זוהי מסעדה עם אוירה של אחורה בזמן. הפשטות והטעם של האוכל פשוט מעולים.
    אני הולכת להכין היום את המתכון של הכבד עגל עם תאנים ורושטי. שבת שלום!

    IP: 79.179.57.146דווח על תגובה זו

  • 7.

    מה הולך ליד? סלט? צ'יפס? אורז? (ל''ת)

    רותי, 29/10/09 21:32


    IP: 217.132.118.126דווח על תגובה זו

  • 6.

    כבד קצוץ

    השמן, 29/10/09 21:17

    יש למישהו מתכון לכבד קצוץ מכבד עגל?

    IP: 217.132.118.126דווח על תגובה זו

  • 5.

    תינוק של פרה נרצח בשביל מנת כבד קסומה.. בתיאבון (ל''ת)

    ג'ורה, 29/10/09 20:21


    IP: 89.138.108.135דווח על תגובה זו

  • 4.

    לידיעת שומרי המסורת - המתכון לא כשר!

    כבד צריך לצלות שהדם כולו יזלוג החוצה, 29/10/09 15:00

    הדרך היחידה להכשיר כבר - היא על אש ישירה!!!

    IP: 199.203.186.147דווח על תגובה זו

    • אויש תנוח... כאן לא ערוץ 7 (ל''ת)

      השף המשפשף, 01/11/09 05:10


      IP: 82.28.168.138 דווח על תגובה זו

  • 3.

    הגיע הזמן שהעיר התחתית בחיפה תזכה להכרה המגיעה לה

    חיפאית לשעבר, 29/10/09 11:09

    זה אזור מקסים, עם המון פינות יוצאות דופן והיסטוריות. ובין ''הטיל'' ובנים בתי המשפט מסתתרות מסעדות, חנויות, מועדונים וזיכרונות מימי נמל הישנים.

    וגם הגיע הזמן שהכבד יזכה לכבוד המגיע לו- הוא פשוט טעים

    IP: 212.143.231.181דווח על תגובה זו

  • 2.

    כתבה מעולה!

    אוהב חלקי פנים, 29/10/09 11:07

    סוף סוף מישהו החזיר לכבד עגל את כבודו האבוד! יישר כוח - זה נראה מעולה!

    IP: 81.218.21.181דווח על תגובה זו

  • 1.

    ימי

    אדום, 29/10/09 09:31

    למה אי אפשר לטעום באינטרנט?

    IP: 212.143.120.151דווח על תגובה זו