• 5.

    עדיף לאפות את המילוי בכלי פיירקס נפרד כשהעוף בתנור

    בשלנית, 24/10/09 22:09

    זה מבטיח אפייה אחידה של העוף וניקוז השומן ממנו בעת האפייה, שני דברים שסובלים בעת אפיית העוף הממולא. זה גם מאפשר להכין יותר מילוי אם יש מספר סועדים גדול משניים.

  • 4.

    עוף מוכשר טוב או רע (ל''ת)

    לא יהודי, 23/10/09 15:00

  • 3.

    פששששש.... כבר מהתמונות נהייתי שבע (ל''ת)

    עמירם, 22/10/09 17:19

  • 2.

    מתכון פשוט

    יואב, 22/10/09 17:00

    מנקים עוף שלם, רצוי גדול.
    מורחים מבחוץ במעט שמן זית עם תבלין שאתם אוהבים (אני מעדיף בהרט).
    ממלאים באורז מוכן (תוספת צנוברים או אגוזים הולכת נהדר).
    אופים שעה בחום 200 מעלות, מכוסה בנייר כסף.
    כמה דקות בגריל ללא הכיסוי בשביל הצבע.
    בתאבון.

    שימו לב, העוף מכיל מעט אורז לא יספיק כתוספת יחידה.

    • תודה יואב

      הדר, 25/10/09 11:30

      נשמע מתכון טוב. דומה לטביט של העירקים רק יותר קל לעיכול. אנסה בהזדמנות הקרובה.

  • 1.

    סופ''ש להכנות?

    בשלן חובב, 22/10/09 13:06

    כמה זמן לוקח להכין את התבשיל המפואר הזה? מארח מחר 12 אנשים לארוחה. כמה עופות צריך להכין כדי שכולם ישביעו את רעבונם?

    • אתה צריך 3 עופות

      אזרחית, 22/10/09 16:50

      מה שלוקח את הזמן זה הכנת המלית והתפירה, השאר זניח.
      אגב, בספרה של אחינוער רבין ''עוף'' יש מתכון נפלא למילוי עוף בתערובת מוכנה להכנת קניידלך. זה יוצא מעדן מדהים.
      מה שמיקר את העסק זה הצורך לקנות את העוף מנוקה מעצמות אצל קצב, זה מיקר מאוד את מחיר העוף.