• 11.

    נכון בגלל זה אני אוהב את הסיר לחץ של אבינוקס קרוזינוקס

    דניאל, 10/10/09 12:57

    רק בסיר לחץ של אבינוקס מתקבלת טמפרטורה גבוהה שהורגת את כל החיידקים גם בנתח עבה מאוד ומצד שני שומרת על אבות המזון שלא מתאדים מהסיר לפיכך אני רכשתי בהום סנטר סיר לחץ מצויין של אבינוקס למדתי לבשל איתו והתוצאות מדהימות בדיוק כפי שכתבת
    חוסכים זמן חוסכים חיידקים מרווחים אבות מזון

    IP: 87.68.84.253דווח על תגובה זו

  • 10.

    זה אולי מאוד מדעי, אבל נראה שזה גם מאוד שרוף (ל''ת)

    ודי מופלץ בסך הכל...., 04/10/09 13:09


    IP: 79.181.218.251דווח על תגובה זו

  • 9.

    הפועל הוא ''לקפות''

    רחל, 04/10/09 09:13

    , להסיר את הקצף ואת הלכלוך מעל תבשיל. זה לא בא מ''כף''.

    IP: 213.8.21.225דווח על תגובה זו

  • 8.

    מבשלים כליות של פלסטיני עם צלעות חזיר בקדרה עם בטטות.

    אפטוןבלאדט, 03/10/09 21:18

    מאכל יהודי מסורתי.

    IP: 85.250.70.80דווח על תגובה זו

    • אמממממ טעים... (ל''ת)

      דנה, 04/10/09 18:37


      IP: 93.172.132.197 דווח על תגובה זו

  • 7.

    הכי טוב

    חיים מירושלים , 03/10/09 14:49

    קונים כתף קפואה כמובן, מפשירים את הנתח שמים אותו על נייר אלומיניום, ממליחים, מתבלים בפלפל שחור או מה שמתחשק, עוטפים אותו היטב היטב בכמה שכבות נייר אלומיניום עד כדי אטימה מוחלטת, שמים בתנור לארבע חמש שעות בטמפרטורה של 140-150 מוציאים, נותנים לו להצטנן, פותחים את העטיפה, שומרים על הנוזלים, פורסים לפרוסות, נותנים בכלי עם נוזלי הצליה ואוכלים או מייד, או אחרי חימום או אפילו קר על פרוסת לחם.

    IP: 85.64.111.38דווח על תגובה זו

  • 6.

    בעניין התאורים

    קוראת, 03/10/09 14:20

    צלי כתף מדעי אפשר להכין מכתף שלמה - את אומרת.
    של מי אני שואלת? תני מתכון אבל בבקשה אל תזכירי לנו שמדובר בחיה שלא עשתה לך מאומה.

    IP: 24.4.65.212דווח על תגובה זו

    • לפעמים עדיף לשתוק... (ל''ת)

      חושבת לפני שכותבת, 22/10/09 05:40


      IP: 69.86.109.152 דווח על תגובה זו

  • 5.

    מושיק רוט - מטבח מולקולרי.

    חיליק ויונה בר עם, 03/10/09 12:25

    שרי היקרה,
    זכינו לסעוד אצל מושיק בהולנד.
    חוויה שלא תשכח, ואכלנו במספר בתי אוכל ידועים ו''ממושלנים''בעולם.
    הארוחה שכללה תפריט טעימות היתה לעילא ולעילא.
    המפגש עם סגנון הבישול שלו יחד עם ההסברים המפורטים על כל מנה ומנה היו מרתקים ויותר מכל האוכל היה טעים להפליא.

    IP: 77.127.79.31דווח על תגובה זו

  • 4.

    לא הבנתי כמה מים שמים בבישול רגיל

    יוסי, 03/10/09 11:47

    והאם שמים בבישול רגיל גםן מים וגם ציר או רק מים?

    IP: 93.172.173.93דווח על תגובה זו

  • 3.

    אז לא הבנתי...

    איל, 03/10/09 11:34

    בסופו של דבר בישלת בצורה רגילה לגמריי, מה כלכך מדעי בזה?
    בשביל מה הפלצנות?
    כולה צלי בקר רגיל וטוב

    IP: 79.183.100.185דווח על תגובה זו

  • 2.

    תוכלו אתם את הזבל. אני צימחוני

    דוד, 03/10/09 10:34

    .

    IP: 192.168.12.47דווח על תגובה זו

  • 1.

    מושבניק חמוד שמבשל דברים טובים { וצנוע }

    פנתר לבן, 03/10/09 10:05

    אני באמת מכבד אותך ואת הניסיון שלך
    רק חברה די עם הפלצנות זה כבר עובר כול גבול
    אוכל זה קונצרט אבל עם מגזימים המוח מתפוצץ מאסיד {מוזיקה }

    IP: 89.138.15.74דווח על תגובה זו