• 24.

    שום כתוש

    שום כתוש, 24/09/09 08:11

    תוסיפו שום כתוש
    יוצא טעים וגם בריא

  • 23.

    למה דופקים?? כול המים/עסיסיות של בשר יוצאת. (ל''ת)

    יוצא קרש יבש, 22/09/09 10:56

    • שניצל

      צפי, 23/09/09 17:51

      את השניצל שלי כולם אוהבים דבר ראשון לדאוג למחבת אים תחתית דקה בשום אופן ללא במחבט נירוסטה אסור השניצל נהפך לסוליה אכשין לענינו לקמח אתת השניצל בקמח ואחרי ביצה אים מים ואחרי פירורי לחם כמובן לששים מלח ולטגן על חום בינוני בתיאבון

  • 22.

    זה המתכון המנצח!!!!! אתם מוזמנים לנסות........

    סבתא'לה, 22/09/09 03:48

    כמה פרוסות חזה עוף [לחתוך כל חזה באמצע ולחלק לארבע ולא לדפוק אותם הרבה..].
    בקערה עמוקה - 2-ביצים טרופות. להכניס 2- כפות של רוטב טריאקי. 1- כפית חרדל דיז'ון. 1- כפית מיונז קל. אפשר גם שום כתוש מעט.
    לטרוף יחד עם הביצים.
    בקערה שני - פרורי לחם מעורבבים ב- מעט פנקו [היפני] או באב' פלאפל משקית או בפרורי תפוח''א תערובת לפירה עם בצל של קנור. יחס של 1/2 כוס 1/2 כוס.
    לערבב ת החומרים היבשים. אני גם מוסיפה להם מעט אב' גריל עוף.
    לחמם במחבת גדולה שמן קנולה כ- 1/2 כוס [אולי פחות..]בחום בינוני!
    לטבול את חלקי החזה עוף בביצה ואז בתערובת הפרורים ולהניח בזהירות במחבת. אין צורך להגביר את החום. להשאיר באותה רמת חימום. בעזרת מלקחיים להרים את השולים לאחר 2- דק'ולהפוך. אני הופכת לפחות פעמים כל צד.
    להוציא למגש עם ניר סופג ולהגיש סמוך לארוחה.
    מומלץ עם סלט ירוק..ואורז או צ'יפס.
    אגב. זה הפך לטקס קבוע עם נכדותי שחולקות איתי את עבודת היצריה בטיבול. אחת אחראית על הביצה והשניה על התעורבת על הטיגון - אני. הן יצירתיות מאד ולעיתים מבקשות שומשום בתערובת היבשה.
    להוסיף חתיכת גזר למחבת מונע חריכה...

  • 21.

    בדיוק להיפך: רק טיגון מהיר, 2-3 דקות מכל צד, אחרת מתייבש

    השף המשפשף, 21/09/09 22:56

    בגלל הטיגון הארוך בטמפרטורות גבוהות ממש לא רצוי שמן זית שנשרף בסוג טיגון שכזה והופך למזיק לבריאות. רצוי שמן קנולה או חמניות.

  • 20.

    חרדל (ל''ת)

    אפי, 21/09/09 19:40

  • 19.

    זה מה שאתם נותנים לי לקרוא בצום גדליה????? (ל''ת)

    עוכרי ישראל, 21/09/09 18:39

  • 18.

    תנסו שניצל בחרדל... שובר את כל המתכונים כאן (ל''ת)

    oz, 21/09/09 18:25

  • 17.

    כותבים ביסלי גריל ומראים ביסלי פאלאפל? (ל''ת)

    ג'נגו, 21/09/09 18:23

  • 16.

    השניצל הכי הכי ......כדי לנסות .....

    מס' 1, 21/09/09 17:44

    שוטפים במים את חזה העוף ... כן , כן , במים .
    משרים אותם יחד עם ביצה , מעט מים ומיץ לימון טרי .
    מצפים בפירורי לחם ,מתובלים במלח ופלפל שחור .... ומטגנים לזמן קצר .
    מקבלים שניצלים הכי רכים והכי עסיסים . אין אחד או אחת שלא משתגע .
    כדי לנסות .....

  • 15.

    הכי הכי טעים והכי הכי פריך!!!

    ג'קברק , 21/09/09 17:25

    לרסק קורן פלייקס בבלנדר ולהשתמש במקום פרורי לחם.

  • 14.

    השניצל שלי יותר טעים :-) !!!

    בלבלה5 , 21/09/09 16:58

    מטבלים את החזה עוף במלח פלפל וכמון . ומשרים ברוטב סיני של אוסם למשך שעה.

    פורסים בצל יבש לפרוסות דקות

    אופן ההכנה :
    מורחים מעט שמן על המחבת , זורקים למחבת את פרוסות הבצל מטגנים צד אחד עד שמשחים מעט , הופכים את טבעות הבצל ,מרכזים אותו בצד אחד של המחבת ובשאר מוסיפים את השניצלים.
    השניצל יוצא כמו על מנגל. רך וטעים והכי חשוב גם לא משמין כי אין בו פירורי לחם ותוספות משמינות.

    אפשר להגיש עם סלט חסה או כרוב , פירה וטחינה.

  • 13.

    אני אוכל שניצל מאמא עוף

    יודע דבר, 21/09/09 16:54

    ההכנה מחזה עוף טרי שנשחט שעות ספורות לפני היצור .
    ללא חומרים משמרים ללא מונוסודיום ובלי חרטא.
    הטיגון רק לשניות בודדות לסגירת הבשר. השלמה באפיה בתנור עם חום בינוני. כך אין ספיגה יתרה של שמן מהטיגון.
    בתיאבון
    ולבריאות
    תודה לך מאמא עוף

    • גדול!

      מישו, 22/09/09 08:51

      לא יאומן שמישהו אשכרה משלם לך בשביל לצטט את הקומוניקט של מאמא עוף!
      גם טוקבקים בתשלום צריך לדעת לכתוב...
      איזו חובבנות!

  • 12.

    לא מבינה

    קוראת, 21/09/09 16:52

    ''לפעמים אפשר להתפנק ולדפוק שניצל מירך פרגית לתוצאה רכה וטעימה יותר:

    למה לכתוב בשפה אכזרית? הרצחת וגם התלוצצת?

  • 11.

    כדאי להשרות את השניצל בחרדל קודם

    אוהבת שניצלים, 21/09/09 16:32

    חרדל, פפריקה, שום, מלח ופלפל ,
    לערבב עם הביצה

  • 10.

    לפזר שום ,ליטבול בקמח,ביצה ופירורי לחם,ויש מעדן (ל''ת)

    עדי הנגבי, 21/09/09 16:32

    • נכון,השניצל הקלאסי שאנו מורגלים לו,הוא הכי טעים (ל''ת)

      ורד, 22/09/09 15:45

  • 9.

    מתכון מנצח

    אסף, 21/09/09 16:30

    מפשירים את חזה העוף היטב חותכים לרצועות של 3 - 4 ס''מ ומסננים מנוזלים. יוצרים מרינדה מ: סויה (קיקומן), שום טרי כתוש, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעט כורכום. משרים שעתיים לפחות במקרר. טובלים בביצה ואח''כ בפירורי לחם עם הרבה שומשום. מטגנים בשמן לא עמוק ולא רותח - ונהנים !!

  • 8.

    אבל זה בכלל ביסלי פלאפל. (ל''ת)

    גיא, 21/09/09 16:23

  • 7.

    תוסיפו חוויאג' לתיבול, יוצא פצצה! (ל''ת)

    עומר, 21/09/09 16:14

  • 6.

    איפה ההמלצות של חיים כהן??

    פנדה , 21/09/09 16:13

    בכל אופן ההמלצות שלי:
    1. להשתמש אך ורק בפנקו!
    2. לתבל את הביצה בגריל עוף, אפשר גם אבקת מרק עוף אמיתי של קנור
    3. לשניצל בריא יותר - להשתמש בשמן עמוק (פחות שמן נספג), ביחוד אם משתמשים בפנקו. יוצא מצוין בעיקר אם עושים אותם דקים-דקים

  • 5.

    בסיסי - אף פעם לא שוטפים בשר טקי לפני טיגון!!!! (ל''ת)

    דניאל איש חמודות, 21/09/09 15:38

  • 4.

    למה להוסיף מונוסודיום?????? (ל''ת)

    lola, 21/09/09 15:33

  • 3.

    ביצה=כולסטרול +טיגון +ביסלי - לא תודה!!! (ל''ת)

    הכי טוב חזה עוף מתובל בגריל, 21/09/09 15:23

  • 2.

    המתכון עם הביסלי מגוחך ולא בריא

    אבי, 21/09/09 15:18

    דיי לדחוף לנו סודיום גלוטומט.
    יש מספיק אנשים חולים וילדים עם הפרעות קשב
    לא צריך עוד

  • 1.

    שניצל מנצח של אמא שלי

    בן של אמא, 21/09/09 15:09

    אמא שלי חותכת פרוסות דקות של חזה עוף, מפזרת מלח דק על החתיכות ומורחים שום כתוש על כל חתיכה.
    מפזרת פירורי לחם על החתיכות כדי שיספגו את הביצה.
    שוברת ביצה לתוך הקערה עם החתיכות שניצל ומערבבים עם הידיים.
    טובלת כל חתיכה בפירורי לחם. לפני כן היא מתבלת את פירושי הלחם עם מעט אבקת מרק, פפריקה, אבקת שום. ומטגנת ותאמינו לי שזה מעדן ואי אפשר להפסיק לאכול.
    אם יש לכם במקפיא חתיכות חזה עוף , תוציאו ותפשירו בתוך קערה עם מים.

    • גם אני מורחת בשום כתוש. מעדן!! מוותרת על שאר התוספות שלך. (ל''ת)

      אני, 21/09/09 16:42

    • עדיף לקטוש שום לערבב עם הביצה ולהניח את השניצל בפנים לכמה שעות במקרר (ל''ת)

      אמיר, 21/09/09 17:49

    • נשמע נהדר (ל''ת)

      מיכלי, 21/09/09 23:52