• 10.

    ראשונה ואחרונה

    רוני, 15/09/12 11:09

    לקח לי להפטר מהנוזלים יותר מחצי שעה. המים מיותרים.
    השתמשתי בתירוש מתוק. יצא בצל חמצמץ. הוספתי כף סוכר . יצא כבד מתוק להחריד

  • 9.

    לא הצליח לי

    ג., 19/09/09 12:45

    קודם כל זה לקח הרבה יותר מ13 דקות לאדות את כל הנוזלים ולהביא את הבצלים למצב הנ''ל. הייתי אומרת שזה לקח קרוב לשעה על אש גדולה. חוץ מזה זה יצא ממש מתוק מדי -טעם מוזר ולא אפייני - המתיקות של הסוכר והיין המתוק לא התחברה לטעם של הכבדים כמו שבד''כ המתיקות הטבעית של הבצל המטוגן מתחברת... הגשתי את זה לשולחן החג - טיגנתי המון בצלים ושמתי למעלה כקישוט - אבל זה ממש לא היה שוס... בפעם הבאה חוזרים למתכון המסורתי

    • דווקא לי יצא מוצלח ביותר, וויתרתי על המים והוספתי רק כף וחצי סוכר

      חתימה טובה, 20/09/09 19:46

      לפעמים צריך לסמוך על ההגיון והניסיון

      • ומה יעשה מי שאין לו ניסיון? זה כל הרעיון בלהסתמך על מתכון

        שאמור להיות אמין. 3 כוסות נוזלים ל-4 בצלים???, 22/09/09 11:48

        פשוט לא הגיוני. וכמות הסוכר לגמרי מוגזמת. זה כבד קצוץ, רבאק, לא ריבה.

    • לי הצליח בענק

      סבתא הרפתקנית, 22/09/09 16:48

      עשיתי בדיוק בדיוק בדיוק מה שכתוב. המשפחה חגגה. הבצל לקח לי אפילו פחות מ-13 דקות. כנראה שזה תלוי בגודל האש הגדולה שיש לך. או שאולי הכפלת כמויות. תמיד שמתי יין מתוק אבל הייתי מוסיפה בסוף והנכדים היו מעקמים את האף. עכשיו כולם חיסלו. 50 שנה של כבד קצוץ והנה שיניתי את המתכון. תודה רבה רותי!!

    • אפשר פשוט לטגן את הבצל רגיל. שאר המתכון מצוין

      קוראת בין השורות, 02/04/12 15:32

      גם אני לא אוהבת את הגירסה המתוקה

  • 8.

    איך שלא עושים את זה, בסוף זאת עיסה אפורה שנראית רע (ל''ת)

    לא יעזור כלום, 18/09/09 14:09

    • אולי נראת רע אבל טעימה אימים

      יעל, 21/09/09 22:53

      וגם חומוס או פירה לא נראים מי יודע מה - ועדיין הם מאושיות המטבח הביתי.
      אצלנו במשפחה יש תחרות מי יושב ליד הכלים של הכבד הקצוץ. מחלקים לשלושה ארבעה כלי הגשה ועדיין...

  • 7.

    יופי, אחרי שכבר הכנתי! (ל''ת)

    עייפה, 18/09/09 05:57

  • 6.

    נשמע מתכון פצצה, לא יבוא טוב פלפל שחור גרוס טרי? (ל''ת)

    חג כשר ושמח, 18/09/09 00:03

  • 5.

    רותי רוסו א-ל-ו-פ-ה!!! תודה על הניסויים!!!! (ל''ת)

    השף המשפשף, 17/09/09 13:52

  • 4.

    מי שקוראת לשומן תרנוגלת שמאלץ - שלא תתרברב במרכולתה (ל''ת)

    אבי, 17/09/09 13:49

  • 3.

    באחת התמונות זה נראה כאילו יש שם תולעים

    חנן, 17/09/09 13:27

    איכס

  • 2.

    גוייה..דוברת עברית..מה לך ולחגי ישראל?כבדים לא מוכשרים.. (ל''ת)

    רביב, 17/09/09 13:21

    • רביב+ביב (ל''ת)

      טליה, 19/09/09 20:15

  • 1.

    פצצת כולסטרול טעימה!!! (ל''ת)

    Shari04 , 17/09/09 12:39