• 4.

    יא חביבי............

    צ'יפורה, 06/10/09 19:04

    עשיתי! בישלתי! גם שתיתי פינו ניור הגשתי לאשתי ו....נעצור כאן ! ואו
    שף מדהים

  • 3.

    אוכל אשכנזי רושמים עמוד ארוך של מתכונים ואין מה לאכול אצלינו....

    Avner Barabi, 17/09/09 08:55

    הספרדים כמעט ואין מה לרשום ואוכלים פי 10
    מסקנה?פחות בילבולי ביצים ושלא יצא שקשוקה.

    חג שמח לכולם.

  • 2.

    בצק פקאן

    שיפרה טבק, 16/09/09 13:46

    האם לא חסרה פאזה שומנית לבצק,חמאה,שמן?!

    • שומן

      נעם, 17/09/09 12:35

      הפאזה השומנית היא השומן שהפקאן משחרר בעת הטחינה.

  • 1.

    בצק פקאן

    שיפרה טבק, 16/09/09 13:43

    האם לא חסרה פאזה שומנית לבצק,חמאה,שמן?!