• 17.

    קריספי זה לא...

    מבשלת הרבה, 29/09/12 13:10

    פעלתי בהתאם להוראות פרט לסוג תפוחי האדמה (לא היו לי אדומים). לא יצא קריספי כלל.
    בד''כ אני מקמחת טרם הטיגון - הרבה יותר מוצלח (פרט לעובדה שמלכלך מאוד את השמן)

    IP: 77.126.178.4דווח על תגובה זו

  • 16.

    תפוד מטוגן, מסרטן כי...

    חזקיהו, 12/09/09 12:38

    הוא מפריש עמילנים+השמן זה מסרטן. ועוד נותנים צ'יפס לילדים+המבורגר+קולה, מרעילים את הילדים, רק מפני שההורים עצלנים, ואינם מסוגלים להכין אוכל.צ'יפס שמטוגן בשמן שטיגנו בו הרבה פעמים זה רעל. נקודה. תפנימו.

    IP: 84.228.87.19דווח על תגובה זו

  • 15.

    הכי טעים אחרי הטיגון להוסיף לצ'יפס עם המלח גם תבלין השחמה קג'ין

    אסף, 12/09/09 11:19

    ניתן להשיג בחנויות של תבלינים או בחנויות הרציניות של האוכל. שווה לנסות.

    IP: 84.228.100.201דווח על תגובה זו

  • 14.

    לכל השואלים על הטמפרטורה (ל''ת)

    בצ'יפסר, כמו בתנור, יש תרמוסטט. תשתמשו בו., 07/09/09 11:46


    IP: 80.230.98.134דווח על תגובה זו

  • 13.

    זאת הסיבה שישראל היא מדינה נחשלת- כשכל העולם הפנים את המחקרים

    צ'יפס הוא מסרטן, מה לא ברור לכם?, 07/09/09 02:43

    בכל העולם הפנימו את המחקרים הברורים שמזון מטוגן הוא מסרטן, ואפילו ארה''ב ורשתות המזון המהיר עוברות למזון על הגריל ובתנור, וניו יורק וערים נוספות אפילו סוגרות מסעדות שמגישות מזון שטוגן בשמן טראנס, רק בישראל ממשיכים לעודד את הטירוף.

    יופי.

    כמו שלגבי עישון רק 40 שנה אחרי כולם מתחילים להפנים כאן שמזיק ולא צריך לחשוף את כל האוכלוסיה להתמכרות הזו, עכשיו אולי בעוד 40 שנה יתחילו כתבות על כך שמזון מטוגן הוא שלילי.

    IP: 71.235.98.98דווח על תגובה זו

    • מספיק להגזים!!!

      דיי דיי, 07/09/09 09:53

      כל דבר הוא מסרטן בעולם של ימינו ... אפשר לאכול הכול מהכול גן מטוגן אם לא מגזימים ואם זה לא הרגל יומיומי!!!

      IP: 92.139.203.96 דווח על תגובה זו

      • זה הבעיה עם גישת הבת יענה. לא, לא כל דבר הוא מסרטן ואפשר קצת קידמה

        גם בישראל, 07/09/09 12:01

        לא כל דבר הוא מסרטן.

        יש הרבה מאוד סוגים של מזונות שאפשר לעודד את צריכתם שהם הרבה פחות מזיקים ממטוגן.

        כל העולם המערבי הולך בכיוון הזה, אבל בישראל צריך לחכות שיתחלף דור שלם בשביל להתקדם עם שאר העולם.

        ומי בדיוק קבע ''שאפשר גם מטוגן אם לא מגזימים''?
        את?

        אמרו אותו הדבר על סיגריות ורק עכשיו אנשים מתחילים לדבר בישראל על כל האנשים שמתו מסרטן ריאות והנזקים הרבים ללב מהעישון.

        אולי בעוד 40 שנה, נוכל לקיים דיון של מבוגרים ובוגרים אחראיים ולא של עצלנים שלא נוח להם להתמודד עם המציאות.

        IP: 71.235.98.98 דווח על תגובה זו

    • אתה צודק, עליהם נאמר: בטן מלאה וראש ריק

      חזי, 11/09/09 15:11

      זאת סיסמה שאני המצאתי, בדרך כלל נאמרת על הימניים האיגנורנטים. בשביל זה ככה אנחנו נראים.רק אוכל. תאכל, מתי תאכל, אתם באים לאכול,אוכלים, אצלי, אצלכם. עם טיפש.

      IP: 77.126.60.248 דווח על תגובה זו

      • אני מקווה שאת לא בונה על עתיד בקופירייטינג... (ל''ת)

        א, 17/09/13 18:06


        IP: 79.180.50.175 דווח על תגובה זו

  • 12.

    ציפס

    oripam, 06/09/09 21:55

    הכנת ציפס

    IP: 91.198.205.250דווח על תגובה זו

    • ואללה צודק אין מה להגיד (ל''ת)

      הד, 11/09/09 18:04


      IP: 79.176.113.23 דווח על תגובה זו

  • 11.

    Cאמת מאוד קשה לדעת רק ע''י טבילה אצבע בשמן הרותח מה המעלות...

    ליניה, 06/09/09 20:01

    אבל למשל - סתם רעיון - תקנו מדחום בישול??

    IP: 93.173.250.13דווח על תגובה זו

    • רק בשביל צ'יפס נקנה מדחום...בטח! עדיף כבר לנסוע לבלגיה כהצעתו של 4. (ל''ת)

      אילן, 07/09/09 03:39


      IP: 132.77.20.154 דווח על תגובה זו

  • 10.

    ואיך בדיוק נקפיד על טמפרטורת שמן של 170 מעלות? (ל''ת)

    דרור, 06/09/09 19:08


    IP: 84.110.74.111דווח על תגובה זו

  • 9.

    אבל הכי טוב: בטטות

    יוחזר בילדד, 06/09/09 19:04

    הציפס הכי טעים (והכי דל שומן) מתקבל מטיגון פרוסות של בטטה. הבטטה מתוקה יותר, וכמעט לא סופגת שמן.
    הוראות: לקלף, לחתוך לדיסקיות בעובי של 1-2 מ''מ (לפי הטעם ומידת החדות של הסכין) ולטגן עד שינוי בצבע.
    רצוי להגיש במעורב עם ציפס ''רגיל''

    IP: 192.168.100.148דווח על תגובה זו

  • 8.

    פטאט :( (ל''ת)

    צחי, 06/09/09 17:15


    IP: 212.143.66.129דווח על תגובה זו

  • 7.

    לגבי נקודה 4

    חמצמץ, 06/09/09 16:37

    אין בארץ עשרות זנים. מגדלים עשרות זנים ומייצאים אותם. בארץ יש שני זנים - הלבן הדוחה שמלא במים והאדום הסביר.

    מצד שני אים כבר מגיע לסופר זן חדש (הסגול, או הצהוב המאורך) אז הישראלי שרגיל לפירה המגעיל של אמא שלו הפולניה או למפרום השומני של אמא שלו המרוקאית לא יגע בהם ויתן להם להרקב על המדף.

    IP: 85.250.73.150דווח על תגובה זו

    • לחמצמץ

      ז'יטלני - רחובות, 06/09/09 22:15

      כולה תפוחי אדמה.
      מה ההתנשאות הפלצנית הזו.
      סנוב,
      יין עפיץ שתית ?
      אנין טעם עאלק !

      IP: 82.81.12.251 דווח על תגובה זו

    • דווקא יש בארץ סוגים שונים-אתה פשוט לא יודע להבדיל!

      תפו''א, 07/09/09 13:58

      או שאתה הולך רק לסופר. שם באמת מבחר הירקות הוא בעייתי.

      IP: 217.132.157.117 דווח על תגובה זו

  • 6.

    וכמו שאמר כבר מתי כספי

    מתתיהו, 06/09/09 16:26

    ''לעולם אל תגיד לצ'יפס על האש - נו!''

    IP: 89.138.36.247דווח על תגובה זו

    • הוא גם אמר : ''כלבלב, אוווו בידיבמבם'' (ל''ת)

      Hot Dog, 07/09/09 11:42


      IP: 91.199.69.254 דווח על תגובה זו

  • 5.

    170 מעלות. רשמתי.

    יונתן, 06/09/09 16:22

    איך אמרנו לבדוק את זה ?

    IP: 132.72.112.111דווח על תגובה זו

  • 4.

    לא יעזרו כל הטיפים.

    דב, 06/09/09 16:17

    הצ'יפסים הכי טעימים,פריכים מבחוץ וחמאתיים מבפנים שתאכלו אי פעם נעשים במדינה ששמה בלגיה. כן כן....לידיעתכם בלגיה היא מולדת הצ'יפס (ולא אנגליה או צרפת או ארה''ב כפי שנהוג לחשוב).
    בבלגיה יש דוכני ממכר צ'יפס כמעט בכל פינת רחוב.
    ממש כמו אצלינו עם הדוכני פלאפל.
    ובדוק....בכל הדוכנים יודעים את סוד ההכנה הנכון. ככה שלא צריך להתלבט כשאתם שם לאיזה דוכן לגשת.
    אז כמו שהבלגים אף פעם לא יגיעו לרמת הדיוק והטעם בפלאפל כמו בארץ, ככה גם לא תעזור הכתבה הזו.
    צ'יפס אמיתי כמו שצריך אלו חוויה וטעם שתצטרכו לטעום ולחוות בטיול הקרוב שלכם לבלגיה.

    IP: 84.228.38.182דווח על תגובה זו

    • מדינה ששמה בלגיה - מעניין מאוד שלא שמעתי עליה (ל''ת)

      חחחחחח, 07/09/09 13:57


      IP: 217.132.157.117 דווח על תגובה זו

    • האם פלנדריה או וולוניה?

      Pietje, 11/09/09 18:07

      אגב הצ'יפס הטעים ביותר הוא מהולנד. בבלגיה מטגנים את הצ'יפס בשמן סוסים!

      IP: 79.176.113.23 דווח על תגובה זו

  • 3.

    לא בריא. (ל''ת)

    ניבה, 06/09/09 16:16


    IP: 62.219.178.2דווח על תגובה זו

    • ולכתוב טוקבקים זה בריא? (ל''ת)

      אוי ניבה, מה יהיה איתך, 07/09/09 23:02


      IP: 87.68.159.187 דווח על תגובה זו

  • 2.

    השמנתי 10 ק''ג רק מלקרוא את זה

    בטטה, 06/09/09 16:08

    מזל שפירסמתם את זה כי מחר בטח תפרסמו עוד כתבה על איך להשיג בטן שטוחה או להרגיש בנוח בים
    חחחחחחחחחחחחחח

    IP: 86.7.31.152דווח על תגובה זו

  • 1.

    מממ.... בריא.... (ל''ת)

    ארז, 06/09/09 15:53


    IP: 62.219.138.45דווח על תגובה זו