• 7.

    עוקץ הדבורה

    אלא, 25/09/10 16:17

    המתכון לא כל כך ברור למשל איזה תבנית מתאימה לכמות הזו ואמרתם לחלק את הבצק ל-2 אז מה אחר כך לחבר אותו לחלק אחד לפני הרידוד?

    וסירופ הסוכר להרטיב את 2 החלקים?

  • 6.

    מיקי שמו קונדיטור מספר אחד בעולם

    אורלי, 19/09/09 20:00

    הכול אצלו טעים וטרי והכי חשוב הוא גם נחמד מאוד

  • 5.

    גלילת פילו

    רות, 08/09/09 02:56

    לא הבנתי את תהליך הפעולה של הגלילה. האם על כל עלה מורחים את תפוחי העץ ואז מקפלים או שמורחים את 3 עלי הפילו עם החמאה המומסת ואז מגלגלים. בבקשה אם אפשר לפרט לי את התהליך. זה פשוט אבל לא ברור דיו.לקחתי את המלצתך למגיבה מס 3 ואאפה את העוגה לפי מרשמך. נראה קל וגם טעים. שנה טובה.

  • 4.

    ''תבנית מתאימה''...כבר חשוד

    ניר, 05/09/09 00:30

    למה לא לתת את גודל התבנית? למה אנחנו צריכים לנחש?
    מישהו לא רוצה לתת מתכון מלא?

  • 3.

    תעזבו את העוקץ של שמו הנה עוקץ הדבורה הקל והאמיתי ביותר

    ש.לוין- הביננשניט האמיתי, 04/09/09 18:49

    לבצק
    אחד וחצי כוס סוכר (אפשר פחות למי שרוצה)
    3 ביצים
    1 כוס חלב
    50 גרם חמאה מומסת
    1 סוכר וניל
    אחד וחצי כוס קמח
    לערבב סוכר +סוכר וניל +ביצים במיקסר את שאר החומרים ללא מיקסר לאפות בתבנית (28) בחום בינוני כ-40 דקות כשהעוגה קרה חותכים אותה לשתיים וממלאים עם קרם של:
    שמנת מתוקה +אינסטנט פודינג וניל +1כוס חלב -מקציפים.
    לציפוי העליון של העוגה:
    ממיסים 50 גרם חמאה+ 3 כפות סוכר+ 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים עד קבלת חומר דיסתי , מצננים מעט ומוסיפים 2 כפות של שמנת חמוצה בערבוב איטי , שופכים את הקרם שנוצר מעל העוגה
    שיהיה לכם בתיאבון אחלה עוגה לא תוותרו עליה אף פעם באירועים שלכם.

    שיהיה לכם שבת שלום מהקרוב משפחה של הקונדיטוריה ההונגרית אי שם בארץ

    • עוקץ הדבורה הקל

      איילת, 06/09/09 14:32

      האם אין שמרים במתכון זה??
      אודה לגובה

    • בלי שמרים ?? (ל''ת)

      איילת, 06/09/09 15:39

    • מדובר בקמח תופח מאליו זו עוגה ביתית

      מהקונדיטוריה ההונגרית, 17/09/09 06:31

      שיהיה לכם חג שמח
      מנסנה ולא תצטערנה זו תהיה העוגה האולטימטיבית שלכן .
      בהצלחה

  • 2.

    אין על מיקי בעולם!חולה על העוגות שלו!איזה מהממות! (ל''ת)

    מעריצה של מיקי, 04/09/09 13:32

  • 1.

    שאלות לגבי עוקץ הדבורה

    טלי, 04/09/09 09:52

    מכינים הרי 2 סוגי בצק, באיזה מהם משתמשים בסוף לעוגה? הוא רק רושם להניח את הבצק בתבנית.

    כמו כן הוא רושם להרטיב בסירופ סוכר, באיזה יחס בין מים לסוכר להכין את הסירופ?

    בנוסף, הוא לא מציין לכמה עוגות אינגליש קייק מתאים המתכון. חצי קילו קמח נשמע לי מתאים ליותר מעוגה אחת.