המומחה, 08/01/10 16:00
מה המטרה של הבצל בבישול החומוס? האם הוא אמור לרכך אותו?
הדס, 30/08/09 13:35
שחר עשית לי תיאבון, 30/08/09 12:52
שחר, 30/08/09 16:28
נושא הבצל מאוד מעניין. אני מבין שהוא לא נכנס לבלנדר.
שלומי איש החומוס בניכר, 30/08/09 06:54
בולגרי הכי טעים,זה מה שסעיד ואבו אדהם עושים
ניקו, 29/08/09 16:48
טעות בידך. גרגרים קטנים הם היותר טעימים. זן הדס או בולגרי
מקצוען חומוס, 29/08/09 11:53
זה לא עניין של טעם. זה אבסולוטי.
שלומי איש החומוס בניכר, 30/08/09 06:52
האם שילוחה היא לא אחות של הגר מפרדס חנה ?, 28/08/09 22:10