• 10.

    פושון כבר לא רלוונטי. יקר ולא טעים. חבל. (ל''ת)

    רני, 02/08/14 22:24


    IP: 83.145.64.161דווח על תגובה זו

  • 9.

    מחירים

    ארז, 30/12/09 12:33

    שרון שלום רב,
    ראשית תבורכי על הכתבה המגרה בעיקר.
    אני נמצא ברגע זה בפריז ורציתי לדעת האם יש לך הערכות של רמותמחירים למקומות שהצגת,
    שאלתי נובעת מכך שאמש שברתי רגליים בסיור קונדיטוריות ושוקולדים שאני כ''כ חובב והתאכזבתי שהגעתי למקומות מדהימים שבעיקר היו נראים כמו מוזיאונים ורמזו לי ולכיסי הממוצע שזה מיועד רק לראותם בלבד..ובהחלט אני מעונין למצוא מקומות עממים שניתן גם לטעום בהם.
    תודה מראש.

    IP: 195.5.241.123דווח על תגובה זו

  • 8.

    עוגות מדהימות

    חיה, 08/09/09 23:43

    נראה שלא נעשתה סקירה אמיתית.
    כמעט בכל קרן רחוב ישנה מאפייה איכותית המייצרת מאפים נפלאים,אך בעיקר לפני חג המולד אפשר להתפעל משפע העוגות האומנותיות בכל מקום ובמיוחד בקונדיטוריה מדהימה שאיני זוכרת את שמה נמצאת ליד ממש בקרן הרחוב לפני האקדמי פרנסייז.בגדה השמאלית.שווה ביקור!

    IP: 79.177.60.143דווח על תגובה זו

  • 7.

    כתבה נהדרת!!

    לימור כהן, 01/09/09 09:53

    כיף לקבל עידכונים כל כך מדוייקים וכל כך מקיפים. בנסיעה הבאה שלי לפאריז אני מבטיחה להעזר בכל פרט בכתבה-נראה לי שווה והכי נראה לי טעים!! תודה לשרון!

    IP: 127.0.0.1דווח על תגובה זו

  • 6.

    איזו כתיבה ממש תענוג

    יעל, 31/08/09 21:16

    לא יודעת מה אתכם אבל כל מה שבא לי אחרי הקריאה הזאת זה לקנות כרטיס לפריס ולהתחיל לטרוף
    עשית לי את זה

    IP: 84.108.100.141דווח על תגובה זו

  • 5.

    מדהים

    גילו, 31/08/09 00:22

    כל מילה בטעם. ללקק ת'אצבעות...

    IP: 196.216.52.182דווח על תגובה זו

  • 4.

    שרון - את תותחית ומתוקה מאין כמוך!

    גובלינית, 30/08/09 00:11

    אחלה המלצות ומי שחושב שבוא מבין יותר טוב שיחפש ת'קונדיטוריות שלו בעצמו...

    IP: 87.69.192.222דווח על תגובה זו

  • 3.

    כתבת-כנסי לאתרים ותוציאי חומר ראוי לכתבה,המקומות שבחרת

    אייל, 29/08/09 17:47

    נבדקו על ידי,יש מאות מקומות טובים יותר בפאריז!

    הכותב
    מחזיק ברשת מאפיות (בולונז'רי)בוטיק במזרח אירופה

    IP: 84.3.78.108דווח על תגובה זו

    • עבודה (ל''ת)

      חיים לרנר, 30/08/09 04:02


      IP: 79.177.207.28 דווח על תגובה זו

  • 2.

    הכתבה על שוקולד? או מאפים ולחמים???

    יונית, 29/08/09 11:48

    כדאי לעשות תחקיר מעמיק יותר.אני לא כל כך בקיאה במוסדות הפטיסרי והבלונזרי בפריז, אך מנסיון של מספר פעמים שהייתי ואכלתי אפשר היה לציין מקומות קצת יותר מתמחים, ותיקים ובעלי מוניטין.

    IP: 87.69.205.20דווח על תגובה זו

    • תגובה ליונית (תדגובה מספר 2)

      ליאור, 30/08/09 16:42

      יונית, מטרת כתבות מסוג זה היא לחדש לאנשים ולא למחזר מידע קיים! אם את לא כל כך בקיאה אז קודם כל תסעי לפריס, תבקרי במקומות המומלצים ואז תביעי את דעתך.או שתפרגני לאנשים שעשו זאת בשבילך.

      IP: 84.108.100.141 דווח על תגובה זו

    • תגובה ליונית (תגובה 2)

      ליאור, 30/08/09 16:46

      אגב יונית, הכתבה על שוקולדים ומאפים.
      בצרפתית פאטיסרי זה קונדיטוריה ובולונגרי זה מאפיה.

      IP: 84.108.100.141 דווח על תגובה זו

  • 1.

    האם יש

    מתוקית סוכרתית, 29/08/09 10:46

    בכל אותן פטיסריות מופלאות גם כאלה שמציעות מאפים ללא תוספת סוכר? או שבפריז אין ולו גם סכרתי אחד לרפואה.

    IP: 93.173.147.10דווח על תגובה זו

    • פניה נוספת התקבלה בנושא זה - אבדוק את העניין. יום טוב (ל''ת)

      שרון, 30/08/09 17:00


      IP: 93.172.243.104 דווח על תגובה זו