• 4.

    הבצק לא תפח

    יפה, 31/05/11 21:14

    למה הבצק לא תופח לי?

  • 3.

    לא מחכים להטפחה ? בשביל מה השמרים ? (ל''ת)

    סתם אחד, 19/02/11 21:30

  • 2.

    שינוי קל לסמבוסק

    עדנה, 08/10/10 12:57

    אכן כל מה שרשמת טוב וכך עושים.
    אך נסי בלי סוכר בכלל ואז הם ממש יתפחו בטיגון.
    נסי במקום 3/4 כוס שמן - 1 חב' מרגרינה ורבע כוס שמן.
    תראי את ההבדל.

  • 1.

    פריקסה או סמבוסק ?

    אילן, 06/08/09 15:36

    לפי מה שידוע לי , מטגנים פריקסה ולא סמבוסק