• 3.

    מיקה שרון 1 השועלות . צריכה לקבל קמפיינים (ל''ת)

    קיקי, 07/08/09 01:25

  • 2.

    המנה הכי טעימה שלה הייתה כבד אווז עם ריבת בצל מעולה!!! שימו מתכון לפחו

    חבל שנסגרה המסעדה., 06/08/09 17:33

    לריבת בצל.

  • 1.

    הייתה סדנה מעולה!!

    יעל, 06/08/09 15:24

    מיקה באמת סימפטית, נתנה מתכונים קלים ומעולים, למרות שהיה חם והתנור שבק חיים (אם למישהו יש תנור לתרום למקום המוצדק והמדהים הזה שיבורך) מיקה לא קיטרה ולא הראתה סימני ייאוש..
    הערה בקשר למתכון: את העוף היא לא אמרה שניתן להכין מראש- כיוון שכל הטעם הוא כשעוף יוצא חם מהתנור אל מול החסה הצוננת. מה שהיא כן אמרה שאת כל התהליך של תיבול וסגירת העוף במחבת נתן להכין מראש ורק להוסיף אפייה קצרה בתנור דקות לפני ההגשה. המתכו מעולה ד''א.
    ממליצה מאוד לבוא לסדנאות אצל מאיר- אולם עדיף קצת כשיהיה מזג אוויר יותר נעים- עוד איזה חודש יהיה כבר מצויין.
    כל הכבוד למיקה על ההתנדבות וכל הכבוד למאיר על המקום המדהים שהוא מטפח.