דר דולב דניאל, 06/08/09 18:02
IP: 212.117.142.227דווח על תגובה זו
שלי, 06/08/09 17:27
IP: 212.117.142.227דווח על תגובה זו
כבד לי, 06/08/09 16:28
IP: 87.68.148.33דווח על תגובה זו
הכבד מלא דם! הצלייה לפני, נעשית מטעמי כשרות להוצאת הדם! (ל''ת)
ולא משום שפולנים לא יודעים לאכול, 06/08/09 15:38
IP: 212.76.96.21דווח על תגובה זו
המתכונים האלה לא כשרים - כבד חייב צלייה ואח''כ אפשר לבשלו (ל''ת)
י.א, 06/08/09 15:28
IP: 212.76.108.242דווח על תגובה זו
דוד/פאריז, 06/08/09 15:02
IP: 86.76.59.33דווח על תגובה זו
הערה מתבקשת: מטעמי כשרות צריך לצלות את הכבד ורק אח''כ (ל''ת)
לטגן וכד', 06/08/09 14:22
IP: 212.76.108.114דווח על תגובה זו
שושי, 06/08/09 13:40
IP: 217.132.49.196דווח על תגובה זו
שומר כשרות, 06/08/09 13:13
IP: 93.173.143.240דווח על תגובה זו
שנים שנאתי כבד כי אמא הייתה מייבשת אותו ככה שהוא היה שואב את הלחות
מהעיניים שלי, 06/08/09 13:07
IP: 62.219.46.100דווח על תגובה זו
הפוך גוטה, הפוך. קודם בצל ושום, רק אז כבדים
אחת שיודעת., 06/08/09 12:37
IP: 212.235.55.206דווח על תגובה זו
תודה על הטיפ. באמת לא כו''כ הסתדר לי סדר הטיגון בכתבה. (ל''ת)
שוב תודה., 06/08/09 13:17
IP: 93.172.31.97 דווח על תגובה זו
קרובת משפחה, 06/08/09 14:11
IP: 84.228.132.125 דווח על תגובה זו
צודקת... אני שונא שכדי להופוך מתכונים ל"קלילים" מקצצים בזמנים
עופרר , 06/08/09 14:32
IP: 62.219.50.93 דווח על תגובה זו