• 14.

    ארך תזונתי

    דר דולב דניאל, 06/08/09 18:02

    הכבד יש לו ארך תזונתי גדול .הניקוי מרעלים הוא תהליך ביוכימי שנעשה בזמן החיים של הבעל חי.יש בו חלבון שומן פחממות ברזל ויטמינים וחולה.
    כבד הוא טעים עם הוא עשוי לפי הכללים.
    בתאבון

    IP: 212.117.142.227דווח על תגובה זו

  • 13.

    דבר ראשון בהכנת הכבדים

    שלי, 06/08/09 17:27

    חברה הלו, אנחנו יהודים
    חייבים חייבים חייבים חייבים
    ל צ ל ו ת את הכבד
    קודם כל ודבר ראשון בגלל הכשרות
    ודבר שני זה יותר הגייני מי אוהב
    לאכול אוכל בטעם דם????????????????.

    IP: 212.117.142.227דווח על תגובה זו

  • 12.

    לשומרי כשרות ו/או בריאות

    כבד לי, 06/08/09 16:28

    לפי ההלכה, אסור לאכול כבד לפני שצלינו אותו באש. (אפשר גם במנגל חשמלי, רגיל, או על הגז). בגבד יש הרבה דם , וחייבים להוציא את הדם לפני שאוכלים. השיטה היחידה שהתורה מתירה, היא על ידי אש.
    בריאות: יודעי דבר מבינים שהכבד הוא מאגר הרעל של העוף או הבהמה.
    כשצולים את הכבד על האש , שורפים גם את הרעלים שיש בכבד.
    בתאבון.

    IP: 87.68.148.33דווח על תגובה זו

  • 11.

    הכבד מלא דם! הצלייה לפני, נעשית מטעמי כשרות להוצאת הדם! (ל''ת)

    ולא משום שפולנים לא יודעים לאכול, 06/08/09 15:38


    IP: 212.76.96.21דווח על תגובה זו

  • 10.

    המתכונים האלה לא כשרים - כבד חייב צלייה ואח''כ אפשר לבשלו (ל''ת)

    י.א, 06/08/09 15:28


    IP: 212.76.108.242דווח על תגובה זו

  • 9.

    חוש הומור קלוקל ומטופש!

    דוד/פאריז, 06/08/09 15:02

    ''אני מוכנה למכור כליה בשביל המנה הזו'' זו אמירה במחילה אידיוטית ובלתי משעשעת בעליל. כשיודעים שאנו חיים בעולם בו אנשים באמת מוכרים את כלייתם כדי להאכיל את ילדיהם. היה יותר משעשע (אם כי חסר טעם באותה מידה) שתכתבי ''הייתי מוכרת את אמא שלי''....וגו', אבל אין הרי לאף אחד אמצעים כדי לקנות את אמא שלך שהלכה כידוע לרעות בשדות עתירי זהב... חבל!

    IP: 86.76.59.33דווח על תגובה זו

  • 8.

    כשרות - לא בגריל לא כשר (ל''ת)

    משגיח, 06/08/09 14:40


    IP: 118.92.131.254דווח על תגובה זו

  • 7.

    חבל- המתכון לא כשר (ל''ת)

    אני, 06/08/09 14:27


    IP: 82.81.14.101דווח על תגובה זו

  • 6.

    הערה מתבקשת: מטעמי כשרות צריך לצלות את הכבד ורק אח''כ (ל''ת)

    לטגן וכד', 06/08/09 14:22


    IP: 212.76.108.114דווח על תגובה זו

  • 5.

    *לא כשר* (ל''ת)

    דתיה, 06/08/09 13:42


    IP: 81.218.10.50דווח על תגובה זו

  • 4.

    גם כבד מבושל אינו כשר...

    שושי, 06/08/09 13:40

    צריך לצלות אותו על האש ורק בצורה כזו הוא מתאים לשומרי כשרות.

    IP: 217.132.49.196דווח על תגובה זו

  • 3.

    הדרך היחידה שכבד יהיה כשר

    שומר כשרות, 06/08/09 13:13

    הדרך היחידה שכבד יהיה כשר זה לצלות אותו על האש, ולא במחבת.

    IP: 93.173.143.240דווח על תגובה זו

  • 2.

    שנים שנאתי כבד כי אמא הייתה מייבשת אותו ככה שהוא היה שואב את הלחות

    מהעיניים שלי, 06/08/09 13:07

    עד שהתחלתי לבשל לבד ולא כשר.

    IP: 62.219.46.100דווח על תגובה זו

  • 1.

    הפוך גוטה, הפוך. קודם בצל ושום, רק אז כבדים

    אחת שיודעת., 06/08/09 12:37

    לאיזה בצל בדיוק מספיקות שתי דקות טיגון?
    בשביל בצל רך, עדין, מקורמל ולא שרוף צריך טיגון איכותי ואיטי. מטגנים טבעות בצל בשמן (קצת יותר משליש), על להבה בינונית - נמוכה ונותנים להם לקחת את הזמן. קצת שום, וכשהטבעות נראות יפות ומריחות מתקתק - מוסיפים את הכבדים שלפני כן נצרבו (גם למי שלא אכפת מהכשרות - זה אוטם אותם יופי) - מטגנים שתיים -שלוש דקות בלבד.
    תיבול אפשרי - מלח, קצת טריאקי/דבש/סויה/יין, סוכר חום לבזוק למי שרוצה.
    יוצאים כבדים נימוחים כמו חמאה. מדהימים.

    IP: 212.235.55.206דווח על תגובה זו

    • תודה על הטיפ. באמת לא כו''כ הסתדר לי סדר הטיגון בכתבה. (ל''ת)

      שוב תודה., 06/08/09 13:17


      IP: 93.172.31.97 דווח על תגובה זו

    • נו, זה מתכון אירי...מה הפליאה? (ל''ת)

      לבי בצל, 06/08/09 13:38


      IP: 79.65.120.252 דווח על תגובה זו

    • זאת לא טעות- כך במקור

      קרובת משפחה, 06/08/09 14:11

      הבצל נשאר פריך אבל מאבד את החריפות. את הטעם הוא מעניק לכל הסביבה. ולגבי שום מטוגן- חס ושלום!! שום מוסיפים בסוף. תמיד בסוף.מתכון אליפות, מכירה מקרוב

      IP: 84.228.132.125 דווח על תגובה זו

    • צודקת... אני שונא שכדי להופוך מתכונים ל"קלילים" מקצצים בזמנים

      עופרר , 06/08/09 14:32

      הכי טעים בעולם כבד על רשת שאמא שלי שורפת מעל הגז... מעדן

      IP: 62.219.50.93 דווח על תגובה זו