• 11.

    איך לעדן את המתכון לעריסנה

    השף מדבר, 28/07/09 15:59

    איך הופכים את העריסה למעודנת יותר: להשתמש ב כ 80% פלפלים מתוקים והשאר חריפים, להשתמש בשומים שהוקפצות כדקותיים בשמן זית, להוסיף מעט סוכר,להוסים גם מעט צנוברים ועלי בזיליקום ושמן זית בנדיבות.
    לטחון הכל במעבד מזון ולסנן במסננת גסה להרחקת קליפות הפלפלים.

  • 10.

    דר שקשוקה מגיששקשוקה איומה

    אחת, 26/07/09 13:58

    וזה שקיבלת אצלו אוכל טוב זה רק בגלל שאת עתןנאית אוכל סלבריטי

    תנסי ללכת עם פאה ומשקפי שמש לסניף ראשלצ ותראי איזה _____ תקבלי..

    • מגיע למי שמזמין שם שקשוקה. העיקר הן הקדירות הטריפוליטאיות!

      אוהבת אוכל, 27/07/09 12:11

      כמו בכל מקום, גם שם צריך לדעת מה להזמין: התבשילים הטריפוליטאים,הממולאים... שקשוקה תאכלו בבית

  • 9.

    לא שמים כמון בפלפלצומה.. (ל''ת)

    רונן, 26/07/09 09:51

  • 8.

    סתם, שרי, אני מצטער. את חמודה ונראית מצויין לגילך. ברצינות. (ל''ת)

    רק טוב. סלחי לי., 26/07/09 05:19

  • 7.

    אני הייתי מפחד להתקשר לד''ר שקשוקה - אולי היא תעיר אותו והוא יכעס? (ל''ת)

    יש לו עיניים של המוות. אני מפחד אפילו לרשום את זה., 26/07/09 05:12

  • 6.

    שרי אנסקי,ענקית בכתבות אוכל (ל''ת)

    שאבי מהעיריה , 25/07/09 21:04

    • שרי אנסקי ענקית. (ל''ת)

      שניצל, 26/07/09 05:13

  • 5.

    איפה המקום? (ל''ת)

    ירושלמי, 25/07/09 18:48

    • עזוב.. יותר טוב אצלנו. לך לחנויות החדשות בשוק מחנה יהודה - פנינים. (ל''ת)

      המלצה מחבר ירושלמי, 26/07/09 05:13

  • 4.

    מעניין אם הוא לימד אותך מה זה פג'אנות... (ל''ת)

    ד''ר וולט, 25/07/09 11:49

  • 3.

    אין על אוכל טריפוליטאי (ל''ת)

    חצי מנה, 25/07/09 11:15

  • 2.

    שרי, למה את לא מספרת שגם בינו היה עבריין לא קטן

    אלי, 25/07/09 10:13

    וישב בכלא כמה שנים טובות ?

    בכלל, נמאס כבר מהחנפנות שלך,
    משרד יחסי ציבור לא היה יכול להזמין כתבה אוהדת יותר

    צריך לכתוב מעל הכתבה - ''מדור פרסומי''

    • צודק לגמרי. כל מדור בזמן האחרון הוא יחס''צ לחבריה. אין גבול? (ל''ת)

      ''תודה אלוהים שזכיתי'' על שווארמה??? בחייאת..., 25/07/09 17:44

    • צודק (ל''ת)

      ', 26/07/09 13:59

  • 1.

    השקשוקה שלו כבר מזמן לא משהו

    פרופ' שקשוקה, 25/07/09 10:09

    וגם המחירים די גבוהים, יחסית לשקשוקה
    כל המבינים לא מגיעים אליו והוא נשען
    בעיקר על קבוצות מטיילים, תיירים ועוברי אורח
    פעם עוד היו סלטים טובים בעיקר מחצילים,
    לאחרונה, כשהגעתי בפעם האחרונה לאחר מספר שנים, גיליתי כי הסלטים הם סטנדרטיים לגמרי, כמו של דוכן פלאפל,