• 13.

    כתבה לא שווה כלום

    דולב, 28/02/13 19:22

    ה-מסעדה בין הכשרות והלא כשרות הכי טובות בארץ נקודה תאמינו לי בתור אחד שהיה בהמון מסעדות בארץ/ בעולם צוות מדהים הכל מושלם מסעדה ברמה אוכלל גן עדן אני בא מהדרום פעם בחודש עד למסעדה ...

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.125.9.221
  • 12.

    דווקא מסכים

    דני אלימלך, 22/07/09 13:28

    יש מסעדות שמתגאות בטכניקה ולא בטעם...חבל..
    היתי ודי התאכזבתי,זו פעם שנייה שהייתי במסעדה.
    שהיא נפתחה-די אהבתי, היו מנות של כתית והיה כיף לאכול ורסיה צמחונית.
    היום כנראה שמאיר אדוני כבר לא מעורב ובאמת האוכל פחות טעים. תפריט די בנאלי, קינוחים לא עונתיים- סחלב בקיץ?!? הדרים בקיץ!?
    חבל - רואים שמנסים ולא ממש מוצלח

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.127.136.190
  • 11.

    מסעדה מצוינת, מבקר מזעזע- שגיא- תתבייש

    גיא, 20/07/09 23:44

    הייתי ואכלתי במסעדה. נהניתי מכל רגע, מהמנות המצוינות,מהשרות המדהים של ה''סומלייה'' והמלצריות החינניות. אין מקום כזה!!! אורן ירושלמי- אתה מלך ואל תשים לב למבקרי מסעדות שרק רוצים לעשות רע. שגיא כהן- פשוט תתבייש.

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.125.141.86
  • 10.

    מבקר מזון פתטי

    שי אביצור, 20/07/09 14:22

    שגיא,
    יש הבדל בין להבין במזון לבין להבין בשירות וכמובן גם להעביר ביקות צריך לדעת איך...
    כבר הבנו שאתה ועוד כמה מבקרים כמוך לא אוהבים מסעדות בבית מלון אבל בין זה לבין לרשום ולהשוות לחמודי???
    אני לא מבין הרבה באוכל אבל אכלתי כמעט בכל המסעדות הנחשבות והטובות בעולם, אמנם השף אורן ירושלמי הנו בחור צעיר שעוד דרך ארוכה לפניו, אבל חד משמעית בשוק המקומי הוא אחד שיכול להתגאות במה שיוצא ממטבחו ואפשר לדבר עליו באותה נשימה עם רפי כהן מאיר אדוני ועוד..
    לסיכום כנראה הפכת את הביקורת שלך למקצוע וכנראה יש כאלה שמתרשמים מהכתבות הקלקלות שלך.

    דווח על תגובה זו

    IP: 82.80.66.122
  • 9.

    סתם נאד נפוח

    אני, 20/07/09 11:58

    על מה הוא מדבר???? הייתי שם. לא בטוחה שאני ושגיא היינו באותו מקום.
    אוכל מעולה - כל ביס מעדן, שילוב מופלא של טעמים.
    מרוב שהיה לי טעים יצאתי ממש פואטית ....

    דווח על תגובה זו

    IP: 87.68.82.165
  • 8.

    כל כך קשה להיות עקבי?

    יאשה חפץ חשוד , 18/07/09 21:10

    אחרי פתיח שכמעט העלה אותי על בריקדות, נגד שועי הארץ בעלי חשבון ההוצאות הפתוח, אנחנו רואים חשבון זהה למה שנקבל בערב בכל מסעדה תל אביבית. נראה שהפתיח ל"ביקורת" נכתב עוד לפני הביקור במסעדה.

    דווח על תגובה זו

    IP: 62.219.145.206
    • איזו כותרת!!!

      אבידור, 19/07/09 00:14

      מה הקשר בין הכותרת לכתבה? אם בכתבה נאמר על מטבח מקצועי ואוכל טוב ואפילו מצויין, למה לפתוח בכותרת שכזו ושימוש במילה דיכאון, חבל!!!

      דווח על תגובה זו

      IP: 87.70.14.57
  • 7.

    בידי העם הכוח להוריד מקומות כאלה

    יונתן, 18/07/09 12:24

    בקבוק מים מינרלים עולה למסעדה שני שקלים. במקרה הטוב. בא המנהל ואומר לעצמו, למה שלא נמכור את המים פי 11 ממה שעלו לי?

    חוצפה

    דווח על תגובה זו

    IP: 93.173.227.56
  • 6.

    למה שארצה סן פלגרינו? ועוד ב 22 ש"ח? (ל''ת)

    קלקל , 17/07/09 10:46


    דווח על תגובה זו

    IP: 93.172.163.2
  • 5.

    בכתבה מרגז 70 בחשבון 60 תחליט ספורט או אוכל שניהם קשה לך (ל''ת)

    צחי, 17/07/09 06:57


    דווח על תגובה זו

    IP: 77.126.140.221
  • 4.

    שוב טעות

    משה ק, 16/07/09 23:18

    מצודת דוד לא מצודת זאב.נו כרגיל כשמזלזלים... זה מה שיוצא לעורך המקסים. זה לא צימוקי, זה אפילו לא דנקנר.סתם עובדים שרלטנים.

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.125.165.18
  • 3.

    שוב טעות

    משה ק, 16/07/09 22:28

    מצודת דוד לא מצודת זאב.נו כרגיל כשמזלזלים... זה מה שיוצא לעורך המקסים. זה לא צימוקי, זה אפילו לא דנקנר.סתם עובדים שרלטנים.

    דווח על תגובה זו

    IP: 77.125.165.18
  • 2.

    שם המלון הוא מצודת דוד, לא מצודת זאב!

    ציון ירושלמי, 16/07/09 20:04

    רואים שהכותבים והעורכים הם תל-אביבים ליכודניקים ולא אנשי השמאל הציוני הגאה של בירת ישראל...

    דווח על תגובה זו

    IP: 173.79.128.162
  • 1.

    אלה מקומות שנועדו לכשלון - למה לסקר? כנסו

    אביבי, 16/07/09 16:41

    אז למה בכלל לסקר?

    ירושלים תקועה איפה שהוא בשנת 1986.
    עדיף להתמקד בסיקורים של מקומות בתל אביב.

    דווח על תגובה זו

    IP: 194.90.113.103