במקום שענה במשך מספר שנים מסעדה בשם יוג'ה שלא הצליחה להתרומם לגבהים יוצאי דופן.
לשאלה האם ''פתיחה מחודשת '' המלווה במהלך יחצ''ני היא המענה לבעיות המקום ? - הזמן ייתן פתרונים.
בעצם יש 2 חלופות כשרות מעולות בתחום המטבח האסיאתי בירושלים : סושי רחביה - למטבח היפני ושיאן למטבח הסיני.
ועל כולן ( אמנם לא כשרה ) אבל פשוט מסעדה מ צ ו י י נ ת - סאקורה .
אז... שלא יעבדו עליכם ... לכו על מי שכבר הוכיח את עצמו לאורך שמן ותנו לאחרים להתגלח על מסעדות חדשות או כאלה שעברו מתיחת פנים.
אני אתן למסעדת ריו צ'אנס בעוד חצי שנה , אם יהיו טובים כמו ששגיא כהן כותב - נמשיך ונחזור כמו לאחרות שציינתי