• 4.

    האיקרה האמיתית לא במעבד מזון ולא במיקסר

    דודה, 23/06/09 08:15

    שרי , אנא, מעבד המזון שובר את ביצי הדגים וכל הכיף נעלם . גם קוויאר לא עובר במעבד מזון.
    איקרה אמיתית , מביצי קרפיון מערבבים רק במזלג , או במקצפה , מערבלים מהר תוך הוספת השמן , בדיוק כמו מיונז.
    אני חיקיתי לפני שנים את תנועות ידיה של סבתי ופתאום זה יצא . בדיוק. צריך לזה ''יד''

  • 3.

    איקרה מעולה

    פני, 21/06/09 09:22

    איקרה מעולה רק אצל אברום הרומני מיפו.

  • 2.

    כמה זכרונות ילדות עבשים אפשר לנפק? (ל''ת)

    לא נמאס כבר?, 20/06/09 13:58

  • 1.

    בחיים לא הבנתי מה כ''כ טעים בזרע של דגים .

    בחיים לא !, 20/06/09 11:05

    :)

    • יאאאקק!

      ..., 20/06/09 13:18

      הרסת את כל הכיף!
      נו מור איקרה פור מי :(

    • וגם לא הבנת כנראה את ההבדל בין ביצים לזרע (ל''ת)

      לא חכם במיוחד, מה?, 20/06/09 13:54

    • זה לא זרע של דגים

      חובב ביצים, 20/06/09 16:09

      אלא ביציות של דגות.
      מצד שני, מנסיוני, גם לזרע יש טעם מצויין והוא מלא בפרוטאינים. מומלץ! (שאל את אשתך/חברתך)

      • מנסיונך חומד ? (ל''ת)

        קושקושון, 20/06/09 22:16

        • בהחלט מנסיוני, קושקושון יקר. ומה הנסיון שלך אומר? (ל''ת)

          חובב ביצים, 21/06/09 12:15