• 2.

    אבל הכיצד? לא צריכים לאפות את המרנג בסוף? (ל''ת)

    margush, 17/06/09 15:26

    • לא, זה מרנג שוויצרי - מתייצב כמו שפכטל.... בלי כל קשר לשאלתך המתכון

      יורם, 20/06/09 21:19

      מרושל, לא מדוייק, לא מסביר נכון השוואת טמפ' בהוספת נוזלים חמים לביצים. לא מסביר אם מגישים קר / חם. מעבירים למקרר? לכמה זמן? כמה זמן ניתן לשמור על המוס ועוד....

      • ליורם

        נועם, 04/08/09 13:45

        בהכנת קרם לימון מהסוג הזה אין צורך בהשוואת טמפ'. כמו כן מדובר במוס! ממתי מגישים מוס חם?
        ברור שמגישים קר...

  • 1.

    צנתר, ולא צנטר... (ל''ת)

    שרה, 17/06/09 09:57