• 8.

    אבד משקל מטבח אלקטרוני

    רוני, 20/06/09 13:00

    שאני אבין , מדוע אתן מפרסמות את המתכונים לקהל הרחב באופן אליטיסטי כזה ? מה קרה ? 14.5 גרם אבק פיות ? אני אמורה לשבת עכשיו חצי שעה על האינטרנט ולהמיר את כל המידות לכפות וכוסות ? אתן לא באמת מעונינות להפוך את המתכונים לנגישים אז למה לטרוח ? לי זה ממש הוריד את החשק לאפות את העוגות שלכן!!!!

    • בתור אחת שעשתה קורס אפייה בבלגיה, אני ממליצה לך פשוט לקנות ולא לבלבל א (ל''ת)

      גילי, 21/06/09 08:24

    • משקל מטבח פשוט עולה חמש עשרה שקלים

      אל מה את/ה מדבר/ת?, 21/06/09 12:25

      כמעט לכל חובב בישול יש כזה היום

  • 7.

    מילה חדשה מקורמלים בכל חור מקורמלים אי אפשר להגיד

    noyalon , 18/06/09 17:14

    מסוכרים?

    • עם כל זה שהמילה באמת מעצבנת, מקורמל זה לא מסוכר....

      בינתים אין ברירה, 18/06/09 17:20

      מקורמל זה כשהסוכר מותך והופך להיות נוזל בצבע חום = קרמל.

      מסוכר זה כשמכניסים משהו לסירופ סוכר ומייבשים, או מגלגלים בסוכר.

      מה לעשות, לפעמים גם מילים מופלצות הן הכרחיות.

  • 6.

    פעם הייתה שמועה שצופית גרנט היא שותפה בטאטי... (ל''ת)

    דנה, 18/06/09 14:38

  • 5.

    טאטי גבעתיים

    עוד אחת מבוהלת, 18/06/09 08:33

    אולי הן הצליחו לפתוח שני מקומות משגשגים אבל כל מי שנכנס לטאטי גבעתיים ובמיוחד למאפיה חווה חוויה מהסוג הכי לא נעים שאפשר. אם אתה לא מערוץ 10 אתה לא קיים. אפשר לחכות שעות למי שעומד בדלפק רק כדי שירים את הראש ולא יראה דרכך וגם אז לוקח להן שעות (בעיקר לאחת מיזנטרופית אמיתית אם אתה לא דייר בחדר הבקרה של ערוץ 10, עד שהיא טורחת להגיב). אין ספק, זו חכמה לפתוח עסק על בסיס שותפות לחיים, סיפור מופלא או סינרגיה שמיימית, אבל זו חכמה גדולה אמיתית לבסס עסק שנותן שירות נעים ואדיב לכל מי שעומד מולך גם אם אתה חושב שהוא זן נחות וחסר משמעות. בקיצור, לא משנה אם האוכל טעים יותר או פחות, אם עשית אלף השתלמויות או עשית חביתה פעם אחת בחייך, אם אתה אנטיפת ומיזנטרופ כל התהילה שבעולם שווה לביוב שזורם בעזה. ולכן ההצלחה שלהן בגבעתיים מיוחסת אך ורק לעובדה שאין להן אף מתחרה ברדיוס מאד גדול, אחרת סיפורן המופלא היה עוד אחד מאלה שנופלים אחרי חצי שנה!

    • לא מסכים

      דני, 18/06/09 21:42

      אני אזרח פשוט שמקבל יחס נפלא בטאטי.
      יש להן שני מתחרים במתחם :
      קפה-קפה שצמוד אליהם למי שלא מצא מקום בטאטי.
      קפה ג'ו בתוך בית פלאפון.
      הבעיה היחידה בטאטי, זמן המתנה ארוך בימי שישי בבוקר.

    • טאטי גבעתיים - פשוט מקום אנטיפטי

      מזדהה עם המבוהלת, 19/06/09 00:31

      מסכימה איתך מאד. גם חוויית הישיבה במסעדה נוראית (ישבתי שם שלוש פעמים - ורק בגלל שגבעתיים עיר מתה ואין בה כמעט מבחר). מלצרים לחוצים ומבולגנים שלא זוכרים להביא שום דבר שהוא חינם (למשל כוס מים או תוספת רוטב לסלט), חלק מהמנות מאכזבות בטעמן ומופקעות במחירן, והסנוביזם.. אין לו מתחרים. עובר את המסעדות הכי פלצניות בת''א. העובדים של טאטי פשוט חיים בסרט! מה שכן, הקינוחים מעולים! על זה אין ויכוח. לדעתי, הם (המסעדה, לא המאפייה) לא היו שורדים במקום כמו ת''א שיש בו תחרות אמיתית. לעומת זאת, טאטי ביהוד מומלצת ביותר!

    • מסכימה

      נג, 20/06/09 14:56

      מסכימה איתך לחלוטין.היחס למי שאינו חבר קבוע במהדורת ערוץ 10, או לחילופין מקורב לבעלים/מלצרים/מארחות/אחראי משמרת, פשוט מחפיר. ישבתי שם פעם עם חברה, בשולחן מעלינו פתחו את המזגן בפעם הראשונה, כולל כל הג'יפה שיוצאת ממזגן פעם ראשונה אחרי שמפעילים אותו אחרי שהיה מושבת, על האוכל ועל השולחן.ביקשנו לפחות 3 פעמים לסגור אותו, לא נענינו, וכאשר ביקשנו לעבור לשולחן שמאחורינו שהיה פנוי, נאמר לנו שא''א כיוון שדווקא הוא הוזמן, ללא ספק ע''י מישהו מקורב. האוכל לבסוף היה מתחת לכל ביקורת, ורק אלרי שעה וחצי שישבנו שם נזכר אחראי המשמרת להתנצל על הכל.מעט מאוחר מדי. מקום שאיבד לחלוטין את כל מה שהיה בו טוב פעם, וקפה קפה שלידו הרבה יותר נעים.

  • 4.

    ''סיפורן המופלא''??? מה מופלא פה? כולה פתחו מאפייה מתוקשרת. (ל''ת)

    לא בהגזמה, ממש לא..., 15/06/09 21:37

  • 3.

    מה זה שותפות לחיים.

    פאפי שידגלו, 15/06/09 20:16

    מי זה השותף חיים. כיצד הוא משתלב בעסק ??

  • 2.

    שתי בהמות משא

    מבוהלת, 15/06/09 11:58

    וונסה וענת בשם מי שהיה איתכן בקשרי עבודה
    אתן הבהמות בהתגלמותה ממותות מהזן הנחות.
    אהה כן .... גם קופות וגם אופות!!!

  • 1.

    אכן טעים טעים

    נרי, 15/06/09 11:00

    במיוחד ה -SEED LOAF ועוגות הגבינה הנהדרות