• 6.

    יצא מעולה מעולה! תודה (ל''ת)

    נ, 04/07/11 15:03

  • 5.

    אם אין לכם מרפסת...

    דני, 21/06/09 12:21

    ניתן לקטום את הבמיה, לשטוף אותה ולהיפטר מהריר על ידי ייבושה בטוסטר אבן (חום נמוך).

  • 4.

    איכס במיה עם גבינה מה אנחנו אשכנזים???? (ל''ת)

    דני, 14/06/09 07:45

    • כך הירושלמים הותיקים מכינים את זה. (ל''ת)

      ס''ט, 14/06/09 12:05

    • במיה זה לא לאידיוטים

      במיה, 14/06/09 14:56

      אתה לא יודע מהחיים שלך, ממתי במיה זה מאכל אשכנזי?

  • 3.

    שידוך מוצלח

    אביהו, 13/06/09 15:46

    כל אחד דבק בצדקת דרכו באופן הכנת הבמייה לבישול,וכך צריך להיות.

    אולם הופתעתי לגלות בזימון מקרי של במייה ,עשוייה ברוטב עגבניות שלמות מקופסת שימורים מאטליה,שנמזגה מעל ערימת פסטה "מקרוני" שבושלה במקביל.

    בעבור נאמני האורז הלבן מדובר בשינוי מלהיב ביותר.

  • 2.

    יש אחלה במיה במחנה יהודה, מחר אני קונה (ל''ת)

    אין אין על במיה, 13/06/09 14:02

  • 1.

    נסי במיה במיץ עגבניות עם סמאק,חלום (ל''ת)

    שאבי מהעיריה , 13/06/09 13:38