שמן, קוסקוס וכורכום. וכל השפים מתלהבים מהבישולים המרוקאים של אמא שלהם. אוכל בוכרי/ פרסי/ עיראקי/ סורי-לבנוני/ טורקי/ יווני/ בולגרי/ סרבי/ הונגרי/ צ'כי/ גרמני/ הולנדי עדיפים כולם פי מאה
בקרתי שם, ברחוב קרליבך,כבת לעידה הטוניסאית, עם בעל העידה המרוקאית, אני חייבת לציין שהאוכל היה מעולה. אומנם לקחנו סנדיץ' ולא קוסקוס. אבל בהחלט עם טעם בית.
סלטים מעולים ומרגז מצויין.
כדאי לנסות
ממש לא מהסיבה שהזכרת.
את השאריות של הקוסקוס של שבת היו אוכלים בראשון ושני. בשלישי היה נגמר ולכן היו מכינים גרגירים חדשים שהספיקו עד שישי. אז כמובן הכינו שוב קוסקוס של שבת