• 9.

    היכן ניתן להשיג ספגטי מסוג ''גארופאלי'' ? (ל''ת)

    דור, 07/06/09 12:23

    • ניתן להשיג את פסטה גארופאלו ב...

      יפתח, 22/06/09 17:47

      דור שלום - פסטה גארופאלו נמכרת בסניפי טיב טעם ובמספר מעדניות פרטיות ברחבי הארץ. אתה מוזמן להתקשר 04-6525911 לבירור החנות הקרובה אליך.

  • 8.

    הכי טוב נקרא להפתעתי הרוטב של שני

    תמרה, 07/06/09 11:38

    פעם ראשונה שהוא לא מתפלספ ומתפלצף... או שלא היה מספיק מקום...
    ן מה להתחכם פה עם גרידות לימון ולבבות עוף ושאר קשקושים.

  • 7.

    מה אייל שני רוצה? מה מס' 5 רוצה?

    גלילאו, 07/06/09 10:55

    יש בארץ שמן זית מעולה, וטבח טוב יכול להתאים את יתר המרכיבים של הרוטב לשמן, ולקבל תוצאה מעולה (איל שני עומד על כך שדבר ראשון צריך לטגן בשמן פלפל ירוק חריף קצוץ דק כי הוא מכוון את שמן הזית שלנו לכיוון הטעם האיטלקי).
    ולמספר 5: במשפחה הטוסקאנית שלי מכינים את הראגו מבשר קצוץ, ומוסיפים גם חלקים פנימיים כדי להעניק טעם מיוחדת, ובלי עגבניות. ומניסיון שלי כתחליף: אפשר לטגן עלי מרווה ואח''כ להוסיף בצל ואח''כ את הבשר. התוצאה מזכירה קצת טעם של כבד.
    נסו מתכון מהיר לפסטה קיצית שאפשר לאכול גם בטמפרטורת החדר (32 מעלות): עגבניות שרי חצויות, מעורבבות עם שמן זית (אני מעדיף סורי, חזק) ומעט סוכר, אפויות בתנור כמה דקות לריכוך, להוסיף מלח, פלפל ולערבב עם הפסטה, שמן זית, בזיליקום טרי או פטרוזיליה קצוצה, להגיש עם פרמיג'אנו, ואפשר לגוון עם מה שאתם רוצים: שום, זיתים, אנשובי.

    וחשוב מאוד: אצלנו, האיטלקים, מכבדים מאוד את הפסטה אבל יוצאים מהקיבעון וממציאים הרבה רטבים, כי פסטה, בסופו של דבר זה לחם. ולחם אפשר לאכול עם הכל (חוץ מאורז) וכדאי שגם השפים המקצועיים לא יכניסו אתכם לקיבעון של מותר ואסור. מותר איך שבא לכם.

  • 6.

    אין על הספגטי עגבניות של טיטו בראבו

    נעמה, 07/06/09 02:43

    ספגטי פשוט מדוייק בדיוק כמו שאני אוהבת

  • 5.

    ספגטי רק עם עגבניות רקקקקק...

    hildaaaaa, 06/06/09 20:35

    ואם כבר עם בשר טחון ועגבניות...
    לבבות עוף???פיכסה...
    נ.ב. האורז עם המש היה טעים?
    שבוע טוב.איך הרכילות רצה...מוזר .ולמה לי לא מספרים כלום????

  • 4.

    לבבות עוף?

    בן אנוש , 06/06/09 16:29

    רק השם כבר מגעיל ומשום כך באיטליה מולדת הפסטות לא שמעו על רוטב כזה ובצדק רק בישראל שטירוף השפים וכל תוכניות הבישול כבר מזמן עברו את גבול הטעם הטוב מחפשים מתכונים משונים ומגעילים כדי להוכיח מומחיות ומקוריות שבסופו של דבר יוצר רק גועל נפש

  • 3.

    אני מעדיף להתחיל בשמן זית חם ובצל קצוץ דק.........

    ד', 06/06/09 13:03

    ולאחר שהוא הפך לשקוף, להוסיף מספר שיני שום פרוסות דק, פלפל צ'פוטלי קצוץ, רצועות אנשובי, עגבניות שלמות קלופות וקצוצות וחצי כוס סאקי....בסדר הזה. הצ'פוטלי מעניק לרוטב חריפות וטעם מעושן והאנשובי מוסיף טעם ים עדין. ממולץ להגיש עם פטרוזילה קצוצה דק (הזן האיטלקי עדיף) וגבינת פרמזן מגוררת ופסטה פנה..כי כך הרוטב חודר לחללים או בוקטיני.

  • 2.

    אין כמו פסטו הררי של אלטו אדיג'ה

    Joe Anaaref, 06/06/09 12:39

    אגוזים, שמן זית, כל העשבים ההרריים שאתם רוצים. לחמם על המחבת ועם קצת פוזילי אתם זוכים לספויילר של גן עדן.
    תנסו. זה קל מאוד.

  • 1.

    חצי כוס שמן? לא פלא שאנחנו רזים ואתם שמנים. טיפה שמן, בשר טחון לטגן

    איטלקי, 06/06/09 11:20

    קלות, רסק עגבניות, קצת מים, קצת פלפל שחור , טיפה מלח ושלום על רומא וירושלים. אה, והספגטי- barilla, וזו לא פרסומת, פשוט טעים.