• 6.

    the best way to grade cheese

    li, 29/05/09 16:43

    if it's falling apart, put in the freezer for 10 minutes....every chef knows that

  • 5.

    זה אוכל לא בריא. אל תאכלו דברים כאלה. בצק לבן עם סוכר. נורא.

    חן, 29/05/09 15:53

    משרד הבריאות צריך לקרוא לאוכלוסיה להימנע ממאכלים מזיקים לגוף כאלה.

  • 4.

    עם כל הכבוד, הגבינות שלנו טעימות מאד מאד...

    ציוני, 29/05/09 06:50

    טעמתי בארה''ב ובאירופה, לא זוכר ששם טעים יותר. זו השמצה מעצבנת.

    • מסכימה (ל''ת)

      מ, 06/12/11 06:39

  • 3.

    Israeli cheeses are the finest!!!

    Haim, 28/05/09 22:45

    Mis Russo, aparently you know nothing about nothing, do you?

    • כנראה שמעולם לא יצאת את גבולות הארץ, אולי גג לטווקיה....

      דן, 29/05/09 00:09

      אבל לא באמת חייבים לצאת מהארץ...תקנה קצת גבינות תורצת צרפת ואיטליה ותאכל ת'לב (:

      • clearly you have a lot to learn

        Haim, 30/05/09 17:15

        I have been living abroad for the past 8 years exposed and experianced pretty much everything and leaned that there is nothing like our dairy products what you are taking for granted

      • עניין של טעם. אני מטורפת על הישראליות

        ל, 06/12/11 06:38

        יש כאלה שהצורך להתפלצן משפיע להם גם על בלוטות הטעם... נו מילא.

  • 2.

    בושה

    יוסי קונדיטור, 28/05/09 16:09

    ככה לא נותנים מתכונים,מה סה כל הבלבול ביצים הזה?תתנו מתכון לפי הסדר ובצורה מסודרת,חבורת חפיפניקים טיפשים

  • 1.

    שלא כמטעמים העלובים של זבאללו שהיא

    העיט, 28/05/09 14:38

    הרשת הקורסת סבארו