• 36.

    סו בורק

    דניאל קינן, 25/05/15 17:10

    שרי אנסקי הזכירה בכתבה , את ההוא בתחנה המרכזית הישנה שהיה מקפיץ את הביצה וחותך את שבלולי הבורקס גבינה (לפי משקל) עשוי מבצק שנקרא סו בורק על בסיס מים, היכן אפשר להשיג את העילוי הזה שאני כל כך מתגעגע אליו , וחרשתי את הארץ בחיפוש אחרי הבורקס הנפלא הזה. עזרו לי בבקשה למצוא את הבורקס או המתכון להכנתו, בבקשה. מוכן לשלם והרבה

    IP: 212.143.137.50דווח על תגובה זו

  • 35.

    בורקס חזן

    סבא סמיך, 12/10/13 20:37

    אכזה אכזה הרבה בצק לא טרי מחומם ממש ממש לא איכותי וחבל הצפיה הייתה גדולה כך גם ההכזבה

    IP: 85.65.139.53דווח על תגובה זו

  • 34.

    curexho hvus

    xct xnhl, 27/09/13 11:15

    nna kt navu pju, dchbv kt nhujs x,nh ch,r njunno nkpbh vrcv hnho

    IP: 85.65.139.53דווח על תגובה זו

  • 33.

    בורקס חזן

    שושי, 15/06/13 10:51

    בטלוויזיה הם מרעים או כותבים אל גבינות איכות
    כמו רוקפור קשקבל בולגרית הם שקרנים
    הם משתמשים במוצרים זולים ובמילוי יש המון קמח וחומרים וקצת גבינה לבנה

    IP: 195.27.154.84דווח על תגובה זו

  • 32.

    לק (ל''ת)

    ף, 26/02/13 14:48


    IP: 213.57.251.253דווח על תגובה זו

  • 31.

    בינוני בקושי

    אליעזר, 24/11/09 18:22

    ניסינו אתמול את בורקס חזן ובקצרה :בבורקס הגבינה : הגבינה מעורבת עם המון קורנפלור\\קמח להוזיל עלויות ולהזיק לגופנו.בבורקס תרד אין תרד אלא עלי סלק שזה בסדר אם לא מכניסים גבעולים להוזיל ולזלזל .וקצת גבינה עם תרד ממש חובה . הבצק בסדר אך ממש לא מצדיק את המוניטין.

    IP: 79.177.129.244דווח על תגובה זו

    • אתה צודק

      אליעזר מהאיזור, 14/05/13 00:40

      שכהגענו למקום עם המון ציפיות , הגבעולים והאיכות הכללית מביישים , אפילו הילדים סירבו לסיים את הבורקס , חייב שיפור

      IP: 173.170.66.197 דווח על תגובה זו

  • 30.

    בורקס טןרקי

    יעל, 15/11/09 23:46

    שרי תבואילמטעמי טורקיה ביהוד מול הרבנות ותיראי מזה מטעמים טורקים אורגינאל,כולל המתוקים ולא רק בורקס אלה גם המתוקים של הטורקים. כדי לך לבקר שם.

    IP: 84.228.54.39דווח על תגובה זו

  • 29.

    בית ספר לפילס

    איציק, 26/10/09 14:00

    את צריכה ללמוד מהמקצוענים

    IP: 79.176.62.153

  • 28.

    בורקס טורקי ביבוד

    אייל, 21/09/09 23:35

    ביהוד ברחוב צבי ישי 10 מול הרבנות ביהוד נפתח מקום חדש בשם מטעמי טורקיה אם מאכלים אורגינלים של הטורקים בורקסים,לחמגון סוף הדרך ועוד דברים טובים חייבים להגיע למקום בשביל לראות במה מדובר .

    IP: 84.228.162.120

  • 27.

    ביוס

    מיכל, 19/09/09 21:50

    שרי אנסקי שלום ממליצה לך לבקר ביהוד במעטמי תורכיה מול הרבנות ביהוד אוירה תורכית כיאלו שאת נימצאת בתורכיה והם עושים את כל מה שקשור למאפים תורכים פשוט מהמם וטעים מומלץ בחום

    IP: 77.126.148.232דווח על תגובה זו

  • 26.

    בקשר לבורקס טוב ביהוד

    אבי, 19/09/09 21:40

    ברחוב צבי ישי 10 ביהוד פתחו בורקס חבל אל הזמן אל ידי טורקים שבאו מתורכיה קוראים למקום מטעמי תורכיה יש גם לחמצון ובורק שם את חזן בכיס הקטן ויותר נקי בהרבה

    IP: 77.126.148.232דווח על תגובה זו

  • 25.

    איפה

    אלבינה, 15/06/09 14:46

    איפה יש שירים של טורקיה???

    IP: 84.228.39.62דווח על תגובה זו

  • 24.

    שרי את טועה ובגדול

    אחד העם, 12/06/09 22:56

    ראשית בכניסה לשוק הפישפשים מצד ימין יש חנות של בורקסים טובים..אבל הכי טובים בארץ הם....הבורקסים של משה אוננה מבאר יעקב..במקום שקט במרכז העיר יש את המאפיה של איש מכבי יפו לשעבר,שגר בבאר יעקב,ואין מה להשוות את הבורקסים בארץ אם לא אכלת אצל אוננה..רק אז אתה מגלה את הטעם של הבורקס האמיתי של פעם..והעיקר זה מבצק פילו!!!!!!!
    אוהבים אותך משה אוננה הגדול...תמשיך לפנק אותנו!!ואני כולי מלא פליאה על הגב שרי אנסקי שנסעה לחפש ביהוד בורקסים ולא נסעה לבאר יעקב לטעום מן ה''זהב'' הזה..או בעצם שרי יקרה אני לא סובל את הפלצנות שלך..ויותר טוב שלא תבואי לבאר יעקב..ותעשי כתבה ואז יבאו המוני בית ישראל..ויקלקלו לנו את ה''בית הקטן בערבה''..למרות שאוננה הוא איש ישר נאיבי וחם..אני מחזיק לו אצבעות ורק קונה אצלו..השאר זה זיוף!!!!!שרי חכי את זה לתשומת ליבך כאחת שגדלה ביפו...ומתעלמת מגיבור העבר..שעושה היום דברים נהדרים..

    IP: 79.176.47.117דווח על תגובה זו

  • 23.

    שרי אנסקי מלכה! (ל''ת)

    בלה בלה, 18/05/09 21:23


    IP: 85.250.123.89דווח על תגובה זו

  • 22.

    שרי אנסקי מלכה! (ל''ת)

    בלה בלה, 18/05/09 21:23


    IP: 85.250.123.89דווח על תגובה זו

  • 21.

    ממש רחוק מטוריקה

    מוהנדס, 17/05/09 12:22

    בתור טורקי שעלה לארץ :) זה ממש רחוק ממה שאוכלים בטוריקה :) אבל טעים בכול זאת :) עושה לי טעבון :)

    IP: 10.236.5.147דווח על תגובה זו

  • 20.

    רגע, שרי אנסקי ''מורכבת'' יותר מה'אנשים הפשוטים'? (ל''ת)

    אנשים פשוטים, 17/05/09 12:19


    IP: 217.132.8.185דווח על תגובה זו

  • 19.

    איפה הם נמצאים ביהוד?

    תומר, 17/05/09 10:28

    כתובת מישהו???

    IP: 89.138.95.224דווח על תגובה זו

    • שוק אשכנזי -בגב של הדואר ובנק בפועלים,בוויצמן - כניסה מזרחית בעוקף (ל''ת)

      ס''ט ספרדי טרוד ,אחד העם 70 ת''א, 17/05/09 11:46


      IP: 212.143.191.33 דווח על תגובה זו

    • זה נמצא במדרחוב של יהוד ותגיד לדוד שדוד שלח אותך (ל''ת)

      דוד, 26/05/09 20:08


      IP: 79.178.124.123 דווח על תגובה זו

    • בורקס טורקי ביהוד

      מורן, 21/09/09 23:37

      הם נמצאים ברחוב צבי ישי 10 ביהוד מול הרבנות חייבים לבוא לטעום.

      IP: 84.228.162.120 דווח על תגובה זו

  • 18.

    שאלה למבינים: למה צריך חומץ? האם אפשר בלי?

    ., 16/05/09 20:42

    איך זה משפיע על המתכון?

    פשוט, אני ממש לא מסוגלת להתקרב לחומץ.
    וגם מפחדת להרגיש את הטעם או את הריח שלו באוכל.

    IP: 85.64.75.32

  • 17.

    בזמן האחרון הבורקס שלהם לא טרי. הם מחממים אותו פעם שנייה

    יוסי, 16/05/09 19:46

    שנים אני אוכל אצלהם, ובאמת הבורקס שלהם הוא בין הטובים שיש, אבל בזמן האחרון הם דוחפים לך בורקסים לא טריים ויבשים שחוממו פעם שנייה.

    IP: 212.143.57.156דווח על תגובה זו

  • 16.

    בויוס - ספינת הדגל של הבורקס הטורקי

    טורקן, 16/05/09 15:58

    אני זוכר את סבתא ז''ל טורחת ומכינה בורקסים גדולים מבצק עלים מגולגל בצורת חילזון, ממולא בתרד טורקי וגבינת עיזים...
    חם מהתנור...

    IP: 89.138.146.220

  • 15.

    הבורקס שלהם טעים. רק שלפעמים הם מוכרים לך בורקס יבש ולא טרי

    בורקסיונר, 16/05/09 15:32

    בטח נשאר להם מיום קודם והם בכל זאת מוכרים לאנשים.
    חבל, כי כשהבורקס שלהם טרי, אז הוא הכי טעים בארץ.
    אין מה לעשות, זה בעייה ישראלית קשה, שכשפותחים מסעדה והכל טוב ויש לקוחות, אז מתחילים לזלזל ולמכור לך זבל.

    IP: 212.143.57.156דווח על תגובה זו

  • 14.

    אין ספק שזה הטוב ביותר...

    בורקסית, 16/05/09 14:50

    מכירה את הבורקס הזה...זה באמת הכי טוב שיש...החוויה של הקנייה היא גם חלק מהעניין, אנשים מקסימים ואדיבים...מומלץ בחום.

    IP: 84.228.218.54דווח על תגובה זו

  • 13.

    לכי לטעום את הבורקס בלה מולן בבוגרשוב כי פשוט

    הילה, 16/05/09 14:36

    אין דברים כאלה במחוזותינו (טעימים כמובן)

    IP: 94.159.130.71דווח על תגובה זו

    • בבוגרשוב??חוץ מהפינתי ליד בן יהודה,לא מכירה שום בורקס נוסף... (ל''ת)

      אשמח לכתובת!, 18/05/09 18:47


      IP: 195.244.23.42 דווח על תגובה זו

  • 12.

    יש סוג נוסף ולא כ''כ מוכר של מאפה טורקי

    טורקי, טורקי, 16/05/09 14:21

    ליהודי גליפולי יש מאפה, שמימי/אלוהי, בשם מנטיס. המנטיס שווים פי מאה מכל בורק שטעמתי. וכתושב יהוד, טעמתי מכל מה שנמצא בסביבה.

    IP: 79.182.106.29דווח על תגובה זו

  • 11.

    הרגת אותנו מרעב,כתבה נהדרת (ל''ת)

    שאבי מהעיריה , 16/05/09 14:18


    IP: 90.184.143.75דווח על תגובה זו

  • 10.

    חולה על כל סוגי החצ'פורי, ולעידה הגאורגית יש הרבה סוגים.. (ל''ת)

    בא לי חצ'פורי, 16/05/09 13:56


    IP: 83.38.190.206דווח על תגובה זו

  • 9.

    ואף מילה על שומן טרנס.....

    עילית, 16/05/09 13:48

    הבורקס מכיל המון המון מרגרינה או שמנים מוקשים אחרים....מאוד מאוד שמן ולא בריא...בעל ערכים גליקמיים מאוד גבוהים...ויכול לעודד סוכרת והיות קטלני לחולי סוכרת....

    IP: 79.177.104.22דווח על תגובה זו

    • אפשר להכין בורקס מבצק פילו ולהשתמש בשמן זית איכותי

      שרון, 28/10/09 13:25

      לא צריך לעמוד שעות במטבח בשביל זה
      הכי טוב זה להכין בבית בורקס מבצק פילו
      ולהשתמש בשמן זית או שמן איכותי אחר
      לפחות אני יודעת מה שמתי שם (לא מרגרינה!!)
      ודרך אגב זה ממש ממש קל (רק צריך להיות בצק פילו מופשר במקרר):
      3 עלי פילו: שמים אותם אחד על השני, ובין כל שכבה לשכבה מורחים שמן (יוצא בערך כף שמן לכל שכבה)
      מילוי: חצי חבילת קוטג' + קצת בולגרית מגוררת + חצי ביצה טרופה
      שמים במרכז העלים ומגלגלים
      מעל - מורחים ביצה טרופה + שומשום
      45 דקות לתנור בחום בינוני/גבוה וזהו

      IP: 84.228.145.37 דווח על תגובה זו

  • 8.

    אין אין כמו בורקיטוס עם חצילים וגבינה (ל''ת)

    מעדן, 16/05/09 13:44


    IP: 212.150.112.195דווח על תגובה זו

  • 7.

    בורקס בן 80

    ירושלמי גאה, 16/05/09 13:08

    הבורקס הטעים ביותר נמצא בירושלים. קוראים להם משפחת חפץ,והיום רק האח הבכור מכין בביתו. וזה אחרי שביקרנו בכל הבורקסיות בשדרות ירושלים -יפו,חיפה,יהוד,ירושלים....אין ולא יהיה כמו בורקס חפץ.

    IP: 217.132.179.100

  • 6.

    ששרי אנסקי תאכל בורקס (80000000 קלוריות)

    מאמה מיה, 16/05/09 12:15

    אגב בעלה, אלכס אנסקי נראה נפלא
    רזה חטוב וצעיר מכפי גילו

    הלו...שרי...תתעוררי בובה

    IP: 132.68.253.16דווח על תגובה זו

    • צודקת 100%

      ורד, 16/05/09 12:42

      קלוריותתתתתת
      אמא'לה
      אלא לראותם בלבד

      IP: 79.179.51.210 דווח על תגובה זו

    • שרי היא הבת של אלכס אנסקי (ל''ת)

      ru, 16/05/09 18:17


      IP: 92.0.253.56 דווח על תגובה זו

      • היא אשתו לשעבר (ל''ת)

        משיבה, 16/05/09 20:42


        IP: 192.118.11.120 דווח על תגובה זו

    • אויש, נודניקית. לכי חפשי מתכונים דיאטטים ועזבי אותנו (ל''ת)

      גם כן זאת, 17/05/09 00:23


      IP: 79.181.54.28 דווח על תגובה זו

  • 5.

    יש סוג נוסף ולא כ''כ מוכר של מאפה טורקי

    טורקי, טורקי, 16/05/09 11:37

    ליהודי גליפולי יש מאפה, שמימי/אלוהי, בשם מנטיס. המנטיס שווים פי מאה מכל בורק שטעמתי. וכתושב יהוד, טעמתי מכל מה שנמצא בסביבה.

    IP: 79.182.106.29דווח על תגובה זו

  • 4.

    אין כמו הבורקס של סבתא שלי מזל ז"ל

    ron008 , 16/05/09 11:18

    אין כמו הבורקס של סבתא שלי שנפטרה לפני 30 שנה ועדיין הטעם בפה והרייח באף
    לא הבורקס אצל היווני , בולגרי או תורכי אף בורקס לא משתווה לבורקס של סבתא שלי מזל ביחוד הבורקס עם הפאזי ועם הקז'ו והחצילים מדהימים בטעמם , אבל אכלתי אצל חזו ביהוד וראיתי איך הוא פותח את הבצק וטעמתי מהבורקס והם היו טעימים לא כמו של סבתא אבל טעימים החצילים פחות טעים

    IP: 89.138.130.239דווח על תגובה זו

    • איזה יופי לקרוא.. (ל''ת)

      מזדהה, 16/05/09 20:43


      IP: 192.118.11.120 דווח על תגובה זו

  • 3.

    צריך להפוך מקומות כאלו לעצירת חובה לתיירים, הטעמים פשוט שמיימים (ל''ת)

    יהלום חבוי, 16/05/09 11:01


    IP: 79.183.206.10דווח על תגובה זו

  • 2.

    למי יש כח ?

    מיכל, 16/05/09 10:56

    למי יש כח להתעסק עם כל כך הרבה מרכיבים?
    נראה לי טרוף לעמוד במטבח שעות בעבור בורקס טעים ככל שיהיה.

    ושרי - אולי היית רוצה להיות גבר טורקי שרעיתו המסורה בוללת לו קפה ומטגנת בורקס השכם בבוקר אבל השאלה האמיתית היא האם היית רוצה להיות אותה אישה טורקית מסורה ופראיירית?

    IP: 79.183.120.61דווח על תגובה זו

    • למה את סתם כותבת. אני ממוצא טורקי וגם אשתי והיא לא פראיירית

      ////, 16/05/09 11:12

      וגם אני לא.
      מה כן? הנשים היום עצלניות סופר. לעמוד ולאפות בורקיטס בשביל שיהי טעים ככל שיהיה?
      ישראליות פרזיטיות שרוצות תשלום גם עבור הקימה בבוקר.
      חלאס עם הבכיינות.
      אני עצמי אופה בורקיטס מבצק פריך עם מילוי חצילים, ספינקה ופטריות. אשתי עוזרת לי קצת .
      אני כבר מזמן עברתי את גיל ה70 ולא מתעצל כמו הישראלים והישראליות.
      בישראל התחרות היא מי מתעצל יותר. בכדורגל, בכדורסל ,בצבא, רק תן להתעצל ושהעולם ימתין לנו.
      חבורת בטלנים פרזיטים.

      IP: 79.179.27.224 דווח על תגובה זו

      • גבר גבר

        גבר גבר, 16/05/09 21:07

        כל הכבוד,
        גם אני אופה בוריקיטס מבצק פריך, ואגב למאפה מבצק שמן קוראים אכן בויוס, אימי ז''ל היתה קמה בחמש בבוקר להכין את הבצק, לתת לו לנוח בשמן, לאחר מכן לפתוח את הכדורים אחד אחד ולמלא אותם בספינקה קון קשקבל, או בבשר מתובל או ב''קזו אי גואבו'' או ב''חנדרז'ו'' ומי שמבין יודע להעריך. ומה שהיה מעיר אותי היה הריח הנהדר שהתפשט בכל הבית בשבת בבוקר.
        ורק מי שיודע להעריך מוכן גם היום להכין לצאציו ולבני ביתו כדי שיהנו גם הם ושידעו להעריך.
        בשביל להנות צריך להשקיע ולא להתעצל.
        היום כמעט הכל תעשייתי וגם הטעם וה''בריאות'' שתמלווים למאכלים הם כאלו.
        ידע מי שאמר כדי להנות צריך לעבוד.

        IP: 217.132.74.62 דווח על תגובה זו

    • מיכל, תמשיכי לקנות ולאכול זבל תעשייתי.

      יוסי, 16/05/09 16:11

      את בטח מהאימהות הקרייריסטיות העצלניות שלוקחות את הילדים שלהם לאכול את כל הג'אנק פוד שמוכרים לך בחוץ. אחרי זה מתפלאים למה הגוף צועק.

      IP: 212.143.57.156 דווח על תגובה זו

  • 1.

    הבורקס הכי טוב במזרח התיכון לכו בהמוניכם (ל''ת)

    דוד שכן, 16/05/09 10:33


    IP: 79.179.124.153