• 4.

    וואו

    האופה המופלאה, 10/02/11 17:21

    עוגה מסוכנת ביותר - קצת השקעה בבצק - אבל שווה כל ביס. אחת העוגות הטובות ביותר שהכנתי. פעם הבאה אני מכינה כמות כפולה מלכתחילה. ברי סייג יצאת מלך!

  • 3.

    נראית טוב

    אופה קטנה, 21/05/09 19:55

    יש ויש כמה פעמים יש במתכון

  • 2.

    שאלה לגבי החמאה לקיפולים

    נס, 21/05/09 19:46

    הי,
    האם החמאה לקיפולים אמורה להיות רכה או קשה ישר מהמקרר ?
    חוץ מזה, רק רציתי לפרגן לברי סייג על המתכון השווים והמאוד מדוייקים שלו.קונדיטור ברמה:)

    תודה

    נס

  • 1.

    העוגה נראית נ-ה-ד-ר, אבל

    שמני, 21/05/09 14:13

    להקדיש 5-6 שעות רק להכנת הבצק?