• 2.

    אופציה נוספת

    ג, 07/05/09 15:46

    לקחת תפו''א בינוני גדול, ולחתוך כ- 2 ס''מ מהקצה שלו. עם כפית או קולפן תפוחים ליצור גומה בקצה שחתכנו, אך שהדפנות לא יהיו דקים מדי. לוקחים ביצה שוברים לקערית ולאחר מכן שופכים את הביצה לתוך לגומה. מחזירים את החלק שחתכנו מראש תפוח האדמה, עוטפים היטב בנייר כסף כדי שהביצה לא תישפך החוצה ושמים בגחלים... מעדן !!

    אפשר לפני הכנסת הביצה לערבב אותה עם מעט בצל קצוץ, מלח ופלפל - כאמור - פשוט מעולה !!

  • 1.

    וכיריים דולקים במטבח זה לא קומזיץ? תתעשתי (ל''ת)

    אליהב, 07/05/09 11:47

    • לא! כיריים דולקים במטבח זה לא קומזיץ! (ל''ת)

      פירומן, 07/05/09 16:49