• 22.

    אני סוחט במכונת כביסה (ל''ת)

    , 02/07/15 16:06


    IP: 94.230.84.153דווח על תגובה זו

  • 21.

    מתכון פשוט

    ציפס פוראבר עד הקבר, 08/11/11 20:00

    הבישול מיותר לדעתי . מה שאני עשיתי חיממתי את השמן לטמפ עוד יותר נמוכה (שיצאו בועות קטנות) וטיגנתי יחסית הרבה זמן . אחכ הוצאתי וקיררתי וטיגנתי שוב בשמן רותח ויצא קראנצי עוד יותר !  

    IP: 109.160.241.198דווח על תגובה זו

  • 20.

    ma ze???

    ron, 07/09/09 05:17

    i cant believe it, its only franch fries, what's the problam of making i???

    IP: 67.80.55.189דווח על תגובה זו

  • 19.

    הנה הסוד האמיתי - צ'יפס אפוי נכון, ולא מטוגן, יוצא הרבה יותר טעים!! (ל''ת)

    רוב השפים לא מגלים את הסודות איך לאפות צ'יפס, 16/05/09 11:05


    IP: 79.183.206.10דווח על תגובה זו

  • 18.

    תודה לשרי

    אלכס, 03/05/09 11:45

    כל דבר ששואף למצוינות גורר תגובה ישראלית טיפוסית:
    פלצנות
    אנו הישראלים לא אוהבים לראות שהממוצע שלנו הוא די נמוך
    אפילו מעצבן אותנו לגלות שהאוכל שאנו אוכלים הוא די בינוני ומטה
    אז מקללים את הפלצנים ואז מתחת לפוך המסריח מרגישים טוב
    הראינו להם
    לפלצנים

    IP: 93.173.49.92דווח על תגובה זו

  • 17.

    בדרום קרוליינה המוזכרת לעיל צ'יפס הוא משהו אחר

    מכירה את אמריקה, 03/05/09 04:21

    אתם רוצים מה שנקרא בארץ ''צ'יפס'' - תזמינו בארה''ב french fries. אם תזמינו צ'יפס תקבלו פרוסות עגולות דקות מטוגנות של תפוחי אדמה.

    IP: 24.130.148.94דווח על תגובה זו

  • 16.

    למה את ממליצה לטגן?! שמן מחומם זה רעל לגוף. הרי את יודעת. (ל''ת)

    להיזהר, לא לשמוע לה., 03/05/09 01:55


    IP: 84.228.16.221דווח על תגובה זו

  • 15.

    תגידי לילדים שהצ'יפס שלהם מטוגן בשומן של אווז מת- הם ירצו להקיא

    אין גבול לגרגרנות, 03/05/09 01:03

    כמה אפשר להיות חמדן וגרגרן?
    כאילו שצ'יפס בשמן כבר לא מספיק טעים צריך ''להמיס שומן אווז'' ולטגן בו את הציפס. זה כבר חולני ומטומטם, בסכ''ה מדובר באוכל , בפאקינג צי'פס!!!

    IP: 93.173.240.8דווח על תגובה זו

  • 14.

    זה מתכון לציפס או ניסוי בנאס"א

    dejj , 03/05/09 00:14

    וואלה מעבדת נפץ של החמאס משתמשת כאן בפחות שמן וביותר תפוחי אדמה מהמתכון הזה.

    התיאשתי !

    IP: 84.109.46.42דווח על תגובה זו

  • 13.

    מתכון מהיר

    יובל, 02/05/09 16:55

    חותכים ומטגנים

    בתיאבון!!!

    IP: 84.108.189.186דווח על תגובה זו

  • 12.

    מכינים פעם בשבועיים צ'יפס כזה, וחוסכים לילדים 5 פעמים צ'יפס תעשייתי

    המשקיע החכם, 02/05/09 16:17

    אם זה באמת יוצא כזה טעים, הילדים לא ירצו אחר כך צ'יפס של מקדונלדס או סטקייה -
    רק צ'יפס טעים של אבא/אמא!

    אז שווה פעם בכמה שבועות להשקיע - זה אפילו עוזר לבריאות (וגם בונוס - אתם יודעים איזה סוג שמן וכמה פעמים השתמשו בו).

    IP: 77.126.136.222דווח על תגובה זו

  • 11.

    קשה

    ר, 02/05/09 16:13

    בואנה את משועממת. כולה ציפס. חותכים ולשמן החם. מהיר והכי טעים.

    IP: 217.132.159.142דווח על תגובה זו

  • 10.

    אפשר לאכול במסעדות בשר למיניהן אחלה צ'יפס - כמו של פעם!

    אמנם לא בריא, 02/05/09 16:11

    מסעדות כמו דיקסי, דוריס בשרים, ואפילו רפאל...
    מזמינים סטייק צ'יפס או צ'יפס הבית - וזה נפלא!

    IP: 77.126.136.222דווח על תגובה זו

  • 9.

    איזה תגובות רדודות ומפגרות..תמשיכו לאכול צ'יפס קפוא ולחשוב שזה אוכל (ל''ת)

    אתם לא ראויים למתכונים האלה.., 02/05/09 14:44


    IP: 77.127.242.9דווח על תגובה זו

  • 8.

    ציפס מבטטות - אפילו עוד יותר טוב

    יוחזר בילדד, 02/05/09 14:37

    אפשר לגוון ולהוסיף מחזור אחד של ציפסים מ''מטבעות'' של בטטה (עובי של 1 מילימטר הוא אידיאלי). ולאכול לסרוגין תפוח אדמה ובטטה.

    ''משרד הבריאות קובע שיש סכנת התמכרות לציפס בטטה''

    IP: 89.138.62.7דווח על תגובה זו

  • 7.

    מה רע בקרטופלך כמו שהכינו פעם?

    העיט, 02/05/09 14:18

    ציפס זה רעל כמו האוכל של זבאללו יעני מסעדה איטלקית בפועל תרמית

    IP: 77.127.232.46דווח על תגובה זו

  • 6.

    קונים ציפס קפוא,מטגנים בשמן עמוק חם מאוד וזהו (ל''ת)

    יובל, 02/05/09 13:38


    IP: 87.68.54.177דווח על תגובה זו

  • 5.

    צ'יפס זה רעל...לא לאכול....ממש לא בריא!!!!!!!!!!! (ל''ת)

    שי, 02/05/09 13:27


    IP: 79.183.52.121דווח על תגובה זו

  • 4.

    ציפס

    צור, 02/05/09 12:54

    מי שאוהב עושה זה לא עסק לבטלנים שווה בדיקה נראה מעניין

    IP: 80.179.118.178דווח על תגובה זו

  • 3.

    ועכשיו מתכון מהיר וטעים

    תמר ש, 02/05/09 12:50

    צר לי שרי אנסקי אך קוראים לזה מתכון פלצני. כולה צ'יפס. אני מצפה לתיקון מהיר בצורת צ'יפס מהיר וטעים, שכן חובבת תפוחי אדמה למיניהם אנוכי אך סולדת מעמידה ממושכת במטבח.

    IP: 79.181.117.64דווח על תגובה זו

  • 2.

    גם אם אארח את אובמה לא אשקיע כ"כ הרבה זמן בצ'יפס!!!שרי, נסחפת לגמרי... (ל''ת)

    אודליה פרץ , 02/05/09 11:57


    IP: 89.139.89.242דווח על תגובה זו

  • 1.

    למי יש זמן להשקיע כל כך הרבה בציפס? (ל''ת)

    יפה, 02/05/09 11:27


    IP: 85.250.86.58דווח על תגובה זו