• 4.

    מעולה! סוכר רצוי תמיד לפי הטעם, ולא לפי הכמות המצויינת במתכון

    שני, 12/06/10 12:05

    אהבתי מאוד את הסברי ה'גבול טעות' שלך, רותי. מתאים בדיוק לאלתורים/שינויים שאנחנו חייבים לעשות לפעמים

  • 3.

    מצויין - רק פחות סוכר בפעם הבא.

    אסף, 07/05/09 09:23

    מתכון קל להכנה, כיוונתי את הסטופר בשעון שיזכיר לי לבחוש כל 3 דקות.
    וכל 2 דקות לקראת הסוף, וישבתי לגלוש באינטרנט.

    בתבלינים הוספתי את הלימון והקינמון, הקינמון פחות מורגש.

    ההסברים הנלווים למתכון עודדו אותי ללכת דווקא עליו מכל מה שמצאתי באינטרנט. עשה רושם של תחקיר רציני - והשתלם בגדול.
    תודה רבה.

  • 2.

    במילה אחת: אכזבה!

    טלי, 25/04/09 20:56

    השם מעורר ציפיות, ותמיד שמעתי על הקינוח הזה בהקשר נוסטלגי כזה או אחר. בקיצור: ניסיתי והטעם הוא בדיוק מה שאתם מדמיינים.

    והבן שלי אמר על זה: ''אמא, לא מערבבים דברים של אוכל עם דברים של קינוח...''

  • 1.

    האורז קו לפטה של אמא שלי הכי טעים, אבל גם של רותי סבבה

    מאיה, 23/04/09 17:08

    רומניה או לא...

    • אורז קו לפטה לנצח יהיה ריח חורפי בביתנו (ל''ת)

      דומיטרסקו, 04/01/11 12:40